Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο – Ακρωτηριάστηκε ποδηλάτης


Ανατριχιαστικό τροχαίο στη Κρήτη 

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στην Ιεράπετρα γύρω στις τρεις το μεσημέρι, όταν ένας 63χρονος ποδηλάτης συγκρούστηκε με ακινητοποιημένο χωματουργικό μηχάνημα. Από τη σύγκρουση, ο ποδηλάτης υπέστη σοβαρό τραυματισμό και ακρωτηριάστηκε το ένα του χέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr

Ο 54χρονος που συχνά κυκλοφορούσε με ποδήλατο στη συγκεκριμένη περιοχή για άγνωστο λόγο έφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χωράφι όπου βρισκόταν παρκαρισμένο το μηχάνημα (φρέζα) το οποίο τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιούσε εργασίες καθαρισμού στο ρέμα της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Εκεί, οι γιατροί κατάφεραν να ελέγξουν την αιμορραγία και ήρθαν σε συνεννόηση με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για τη διακομιδή του τραυματία.

Η σοβαρότητα της κατάστασης και η ανάγκη για άμεση προσπάθεια επανακόλλησης του χεριού έκανε τους γιατρούς να ζητήσουν τη μεταφορά του ποδηλάτη με ελικόπτερο στην Αθήνα, κάτι που προς το παρόν, δεν έχει γίνει εφικτό και ο άνδρας βρίσκεται στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ