Στα άδυτα της Χεζμπολάχ: Αποκαλυπτικό βίντεο από την υπόγεια «ρουκετούπολη»


Σε μία κίνηση που εγείρει ερωτηματικά, η Χεζμπολάχ δημοσίευσε βίντεο από την υπόγεια Πόλη των Ρουκετών

Ο IDF «εξαπέλυσε» 400 επιθέσεις στον Λίβανο το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με τη Χεζμπολάχ να απαντά με εκτόξευση ρουκετών στη βάση «Ραμάτ Νταβίντ» κοντά στην πόλη της Χάιφα, στη μεγαλύτερη ανταλλαγή πυρών από την έναρξη του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

Η οργάνωση του Λιβάνου, μέσω ενός πολεμικού βίντεο, παρουσίασε την υπόγεια Πόλη των Ρουκετών, δημοσιεύοντας πλάνα από μία ή περισσότερες υπόγειες πόλεις, με ρουκέτες και οχήματα τα οποία χρησιμοποιούνται για τους βαλλιστικούς πυραύλους μικρού βεληνεκούς που κατασκευάζονται στη Συρία.

Πρόκειται για υπόγειες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται σε ένα ή περισσότερα σημεία του Λιβάνου και φαίνεται ότι η οργάνωση είχε φροντίσει να προστατεύσει τις αποθήκες πυρομαχικών της υπογείως, έχοντας προβλέψει την αεροπορική ανωτερότητα του Ισραήλ.

Τέσσερεις γύρους επιθέσεων επεφύλασσε η Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ τα ξημερώματα της Κυριακής, με κύριο στόχο μία βάση της αεροπορίας.

Από τη 01:00 έως και τις 06:30 το πρωί της Κυριακής, οι σειρήνες ηχούσαν σε ολόκληρο το Βόρειο Ισραήλ, με συναγερμούς στη Χάιφα και γύρω από αυτήν, την αεροπορική βάση «Ραμάτ Νταβίντ», τη Ναζαρέτ, την Αφούλα και την κάτω Γαλιλαία. Στις 02:00, ο ραδιοφωνικός σταθμός του στρατού ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ χτυπούσε τον νότιο Λίβανο σε απάντηση αυτών των πληγμάτων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ