Η αληθινή ιστορία του Σταμάτη: Ο φαντάρος και η μίλφ – Τον τρέλανε η παντρεμένη


Το άβγαλτο φανταράκι την πάτησε με την καυτή νοικοκυρά και έχασε την μπάλα όταν την είδε σε οικογενειακή βόλτα! Η αληθινή ιστορία του Σταμάτη

Είμαι 19 χρονών και σε λίγες μέρες απολύομαι από τον στρατό. Γενικά είμαι ευπαρουσίαστος αν και δείχνω πιο μικρός που την ηλικία μου, αλλά δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση.

Όσες φορές δοκίμασα να κάνω κάτι με συνομήλική μου, πήγαιναν όλα λάθος, οπότε από κάποια φάση και μετά έκοψα τις προσωπικές επαφές και μπήκα στα app.

Πριν κάτι μήνες άρχισα να μιλάω με μια μιλφάρα, στα 40+, έτσι μου είχε πει. Η αλήθεια είναι πως λέγαμε ωραία πράγματα και γενικά φαινόταν πως υπήρχε χημεία, οπότε πήρα το θάρρος να της ζητήσω να βρεθούμε από κοντά, περίπου ένα μήνα μετά τη διαδικτυακή μας γνωριμία. Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι απέφευγε αλλά μετά από πίεση, την κατάφερα.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Κανονίσαμε μια μέρα, που θα ήμουν με έξοδο, να περάσει να με πάρει με το αυτοκίνητό της. Εγώ ήμουν να πεθάνω από την αγωνία μέχρι να έρθει, λούστηκα στα αρώματα, ντύθηκα και την περίμενα στην πύλη.

Και ήρθε. Μπαίνω μες στο αυτοκίνητο, φιλιόμαστε σταυρωτά και ξεκινάμε. Λίγη ώρα μετά καταλήξαμε σε έναν απόμερο λόφο της περιοχής και χωρίς πολλά πολλά, μπήκε στο ψητό.

Εγώ όμως σαν παλαβό, πάγωσα και την άφησα να κάνει παιχνίδι. Νομίζω πως δεν είχα κανέναν έλεγχο ούτε του μυαλού ούτε του κορμιού μου.

Ομολογώ πως δεν έχω μεγάλη εμπειρία, βασικά ελάχιστη εμπειρία έχω, αλλά εκείνη η νύχτα ήταν το κάτι άλλο, όπως και οι επόμενες που ακολουθήσαν, γιατί ακολουθήσαν καμπόσες, και αν εξαιρέσω μια, δύο που μόνο μιλήσαμε, τις υπόλοιπες ήταν καυτές από άλλον πλανήτη.

Η αληθινή ιστορία του Σταμάτη: Η μέρα που την είδα στην παραλία

Στο πρόβλημα τώρα, εμένα μου είχε πει ότι ήταν 40 και, ότι μένει με τους γονείς της, οπότε δεν έχουμε μέρος να πηγαίνουμε, άρα το αυτοκίνητο είναι η λύση μας και ότι δουλεύει σε μία εταιρεία, γραμματέας.

Εγώ πριν 2 εβδομάδες όμως, την πέτυχα με τον άντρα της και τα παιδιά της σε έξοδο με φίλους κάτω στην παραλία, να χαριεντίζεται, να κάνει αγαπούλες κτλ.

Τρελάθηκα σοβαρά. Δεν ξέρω τι να κάνω. Από εκείνη τη μέρα αποφεύγω να της μιλήσω και να βρεθώ μαζί της.

Πόση κοροϊδία; Στο κάτω κάτω πες μου την αλήθεια και άσε με να επιλέξω εγώ τι θα κάνω. Είμαι πολύ απογοητευμένος και θυμωμένος μαζί της. Δεν ξέρω πώς να το χειριστώ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ