Νίνα Κασιμάτη – ΣΥΡΙΖΑ: «Το Συνέδριο θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για όλα»


«Το συνέδριο θα αποφασίσει για τον έλεγχο του πόθεν έσχες», δήλωσε η Νίνα Κασιμάτη

«Η απόπειρα να χειραγωγηθεί η εκλογή προέδρου, αλλά πια και των νέων οργάνων, συνεχίστηκε και στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕ από ορισμένους», τόνισε σε γραπτή δήλωση της μετά τη συνεδρίαση της ΚΕ η Νίνα Κασιμάτη.

Είπε ότι «το Συνέδριο, που είναι το ανώτατο όργανο, θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για όλα και η ελληνική κοινωνία ήδη διαπιστώνει ενεή την αγωνιώδη προσπάθεια κάποιων να κρατηθούν στις καρέκλες τους και να θέσουν σε ομηρία τον πρόεδρο που θα εκλέξει η κοινωνία ξανά κόντρα στις βουλήσεις της γραφειοκρατίας».

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες ρωτήθηκε για το ζήτημα του πόθεν έσχες και τις αντιδράσεις που πυροδοτήθηκαν σε στελέχη, για να απαντήσει ότι «το συνέδριο θα αποφασίσει τα πάντα, όμως για τον έλεγχο του πόθεν έσχες υπάρχει πολιτειακή επιτροπή που έχει την αρμοδιότητα και τις δυνατότητες να ελέγξει τα πάντα».

Σημείωσε ότι «σε κάθε περίπτωση ο Στέφανος Κασσελάκης πληρεί τις προϋποθέσεις και για το πόθεν έσχες αλλά απλά βλέπουμε αυτές τις μεθοδεύσεις που το μόνο που κάνουν είναι να αποκαλύπτουν αγωνίες.»

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ