Ατύχημα ή αυτοκτονία στον μόλο της Πάτρας; Το οικογενειακό δράμα της 67χρονης


Ένα οικογενειακό δράμα αποκαλύπτεται πίσω από την εύρεση της σορού της γυναίκας στο Μόλο της Αγίου Νικολάου

Η ανεύρεση σορού γυναίκας που εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του μόλου της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, φέρνει στο προσκήνιο ένα οικογενειακό δράμα.

Η 67χρονη από την Αργολίδα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», βίωνε τον προσωπικό της Γολγοθά, μετά την απώλεια των δύο παιδιών της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα προ 20ετίας. Το διπλό «χτύπημα» της μοίρας σε συνδυασμό με το γεγονός πως κλήθηκε να επωμιστεί οικονομικές εκκρεμότητες του πρώην συζύγου της, την κατέβαλαν ιδιαιτέρως ψυχολογικά.

Ένα ακόμα «πλήγμα» επήλθε στην ζωή της, καθώς φέρεται ο δεύτερος σύζυγός της, μετά τον χαμό των παιδιών της, να ακολούθησε τον δρόμο του μοναχισμού, κάτι που φαίνεται πως επιχείρησε και η ίδια.

Αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην Πάτρα, έχοντας επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο και τη φιλοξενούσε. Το πτώμα της βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, οπότε και ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, στελέχη του οποίου περισυνέλλεξαν τη σορό, ενώ εντοπίστηκε και η τσάντα της με τα προσωπικά της αντικείμενα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, για τις συνθήκες θανάτου, κατά πληροφορίες της «Π», στο μικροσκόπιο έχει μπει ένα μπουκάλι ποτού, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν την πτώση της στο νερό. Αυτό που καλούνται να απαντήσουν είναι εάν η 67χρονη ζαλίστηκε και έπεσε στη θάλασσα ή εάν πρόκειται για περίπτωση αυτοχειρίας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε χθες, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, η αιτία θανάτου οφείλεται σε πνιγμό.

Πηγή: Pelop.gr



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ