«Βολές» Καρούκλια κατά Κασσελάκη: «Να γίνει διάφανος – Να φέρει το πόθεν έσχες»


Όσα τόνισε το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για τον «έκπτωτο» πρόεδρο του κόμματος

Η Ζωή Καρκούλια, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε στην εισήγησή της πως «Ο Στέφανος Κασσελάκης να κάνει ό,τι δεν έκανε την προηγούμενη φορά. Να γίνει διάφανος, να φέρει το πόθεν έσχες του, να μας πει ποιος είναι και τι πιστεύει, γιατί η εικόνα και τα βιντεάκια δεν αρκούν».

Ειδικότερα, η Ζωή Καρκούλια ανέφερε: «Η πολιτική συγκυρία στην οποία βρισκόμαστε σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και στη χώρα θυμίζει δυστοπικό τοπίο. Στο εσωτερικό της χώρας ο λαός χειμάζεται – ακρίβεια, φτώχεια και διάλυση όλων των κοινωνικών δομών που υπήρχαν και συν τοις άλλοις μια χώρα που κινδυνεύει με ακρωτηριασμό στα εθνικά θέματα.

Και μέσα σε αυτόν τον χαλασμό ο ΣΥΡΙΖΑ παράγει συνεχώς γεγονότα. Με τις πολιτικές του παρεμβάσεις υπέρ της κοινωνίας; Όχι βέβαια, αλλά με την υπερπροβολή του ενός και με την στοχοποίηση των στελεχών του ως διαπλεκόμενων και τελικά με την προβολή και συνειδητοποίηση της ασυμβατότητας του Στέφανου Κασσελάκη με την αριστερά και την πολιτική.

Και μετά από δεκάδες διαλυτικά γεγονότα η ΚΕ με υψηλό αίσθημα ευθύνης πήρε μια πολιτική απόφαση και σήμερα πρέπει να φτιάξουμε τον οδικό χάρτη, να χαράξουμε την επόμενη μέρα. Άρα χρειαζόμαστε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για πολιτικό διάλογο και πολιτικό πλαίσιο. Γιατί η έλλειψη πολιτικού σχεδίου μας έφερε εδώ. Άρα ο Στέφανος Κασσελάκης να κάνει ό,τι δεν έκανε την προηγούμενη φορά. Να γίνει διάφανος να φέρει το πόθεν έσχες του, να μας πει ποιος είναι και τι πιστεύει, γιατί η εικόνα και τα βιντεάκια δεν αρκούν. Και τελικά να ζητήσει συγγνώμη για τους κουκουλοφόρους και τους πραξικοπηματίες. Άλλωστε μάλλον, δεν θα θέλει αν κερδίσει να ηγείται πραξικοπηματιών. Να προσέχει μόνο τον Αντώναρο και τον Σπηλιωτόπουλο γιατί στη δική τους παράταξη υπήρχαν τέτοιοι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ