Μαίνεται ο «πόλεμος» Τζάκρη – Ραγκούση: Θα λύσουν τις διάφορες τους στα δικαστήρια


Στα «χαρακώματα» εξακολουθούν να βρίσκονται Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Ραγκούσης, μετά το πολύ έντονο επεισόδιο μεταξύ τους, το οποίο περιείχε ακόμα και ύβρεις από την πλευρά της Γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Επρόκειτο, επί της ουσίας, για τη συνέχεια της σύγκρουσης ανάμεσα στα δύο κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης, όταν η Θεοδώρα Τζάκρη άφησε υπονοούμενα για άσκηση bullying εκ μέρους του Γιάννη Ραγκούση, με τον τελευταίο να απαντά ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, εναντίον της.

Σήμερα το πρωί (21/09), η Θεοδώρα Τζάκρη υπογράμμισε πως «θα καταθέσω μήνυση εναντίον του, αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη» διότι «παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου», μιλώντας στο MEGA.

«Πρέπει να την απασχολεί πώς θα απέλθει από την Ευελπίδων», απαντά ο Ραγκούσης

Ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε στις δηλώσεις της Γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

Η κ. Τζάκρη, λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων –ως εναγόμενη, υπογραμμίζω– για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου. Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί, όμως, είναι το πώς θα απέλθει από την Ευελπίδων».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ