Κρήτη: Βαριά «καμπάνα» στον αμετανόητο παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια του


Αμετανόητος εμφανίστηκε ενώπιων του δικαστηρίου ο 74χρονος κατηγορούμενος – «Δεν θυμάμαι», «φταίει το ποτό», «τ’ άγγιξα κατά λάθος» οι ισχυρισμοί του

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον παππού που «έβλεπε» σεξουαλικά τα τέσσερα εγγόνια του.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 74χρονος σήμερα άνδρας, ο οποίος από τον περασμένο Απρίλιο ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, δεν είχε καν το σθένος να παραδεχθεί με ειλικρίνεια ενώπιον του δικαστηρίου το κακό που έκανε στην ίδια του την οικογένεια. Αν και στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στο ΜΟΔ Ηρακλείου εμφανίστηκε να ομολογεί τις αποδιδόμενες πράξεις, στην πορεία άλλαξε στάση και τακτική.

Κατά τη διαδικασία της απολογίας του αρνήθηκε τις κατηγορίες, στη συνέχεια τα έριξε στο αλκοόλ, ισχυριζόμενος ότι «δεν θυμάται», ακολούθως προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι ναι μεν άγγιξε τα παιδιά αλλά δεν υπήρχε πονηρή πρόθεση από μέρους του καθώς «όλα έγιναν κατά λάθος» χωρίς ίχνος πραγματικής ντροπής και μεταμέλειας.

Οι πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου αφορούσαν παρελθόντα έτη, όταν τα παιδιά ήταν ακόμα μικρά. Τα όσα ακούστηκαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προκαλούν απέχθεια και αποτροπιασμό καθώς ο εν λόγω παππούς εκμεταλλεύτηκε με τον πιο ανήθικο και αισχρό τρόπο την εμπιστοσύνη και την αγάπη των παιδιών του αλλά και των εγγονιών του. Δεν δίσταζε να μιλάει με χυδαίο τρόπο, να απλώνει το χέρι του σε απόκρυφα σημεία όταν κάποιο παιδί κοιμόταν στο σπίτι του για παρέα ή επειδή ο ίδιος ο παππούς το είχε προσκαλέσει να τον βοηθήσει.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ