Σε πλήρη εξέλιξη η νέα φάση της καμπάνιας του Παύλου Γερουλάνου – Τα 3 νέα σποτ


Με γενικό τίτλο «Στη Βουλή», τα τρία σποτ αναδεικνύουν τόσο τις μάχες που έδωσε ο Παύλος Γερουλάνος και όλο το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή τον τελευταίο χρόνο

Τρία νέα σποτ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, κορυφώνοντας τη νέα φάση της εκλογικής του καμπάνιας.

Μετά τη διαδικτυακή εκδήλωση για τις θέσεις του για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένα ανοικτό και κυρίαρχο ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτέμβρη, μετά την αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου «Αναγέννηση για την Πατρίδα» στη Θεσσαλονίκη, ο Παύλος Γερουλάνος, στη νέα φάση της καμπάνιας του, περιγράφει την ηγεσία που εγγυάται ο ίδιος αν εκλεγεί. Η καμπάνια έρχεται να αποτυπώσει το συγκεκριμένο μήνυμα από την ομιλία του Παύλου Γερουλάνου στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ πριν λίγες μέρες, πως εγγυάται μία «νέα ηγεσία που ενώνει και μπορεί, ηγεσία στη Βουλή, ηγεσία πλήρους απασχόλησης».

Με γενικό τίτλο «Στη Βουλή», τα τρία σποτ αναδεικνύουν τόσο τις μάχες που έδωσε ο Παύλος Γερουλάνος και όλο το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή τον τελευταίο χρόνο, όσο και τη σημασία του να είναι παρούσα η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και να μπορεί να σταθεί απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Τα σποτ τα οποία τιτλοφορούνται «Στη Βουλή, θα νικήσουμε την αλαζονεία», «Στη Βουλή, θα υπερασπιστούμε τον πολίτη», «Στη Βουλή, θα δείξουμε ποιοι είμαστε!» μπορείτε να τα δείτε εδώ:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ