Πολιτιστική ατζέντα: Δέκα προτάσεις για έξοδο αυτό το τριήμερο


Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και μια έκθεση φωτογραφίες στο μενού των προτάσεων για έξοδο αυτό το τριήμερο

Το newsbommb.gr σας προτείνει εννιά συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις και μια έκθεση φωτογραφίας για το τριήμερο που μόλις ξεκίνησε.

Θέατρο Παλλάς

22-23/9 (21.00)

Τάνια Τσανακλίδου

Μετά το θριαμβευτικό sold out στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού τον Ιούλιο, μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα και ακριβά τραγούδια, η Τάνια Τσανακλίδου ανανεώνει το ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, για να παρουσιάσει ξανά τους μουσικούς θησαυρούς της 50χρονης δισκογραφίας της.

Emma-Shapplin.jpg

Η Εμμα Σάπλιν

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

20/9 (21.15)

Emma Shaplin

Η Γαλλίδα ντίβα της ποπ όπερας, Emma Shapplin, έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία, σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενη από τη γαλλική μπάντα της και μια μεγάλη κλασική χορωδία, στις παρυφές του ιερού βράχου της Ακρόπολης. Οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, από νεοκλασική μουσική έως ποπ, καθώς και μερικές πολύ διάσημες άριες όπερας, όπως τις άριες του Πουτσίνι.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Kostas_Hatzis_2010.jpg

Ο Κώστας Χατζής

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

21/9 (21.00)

Κώστας Χατζής

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός και τραγουδιστής Κώστας Χατζής έρχεται για μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. Μαζί του στη σκηνή η Ελπίδα και η Δανιέλα Χατζή. Special guest της βραδιάς θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Οι δύο καλλιτέχνες, σ’ αυτή την αναπάντεχη μουσική συνάντηση, θα τραγουδήσουν μαζί μια σειρά από μπαλάντες του Κώστα Χατζή, οι οποίες έχουν χαράξει ανεξίτηλα τη μουσική σκηνή της χώρας.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Livadas.jpg

Ο Κώστας Λειβαδάς

Κηποθέατρο Παπάγου

20/9 (20.30)

Κώστας Λειβαδάς

Ο Κώστας Λειβαδάς συμπληρώνει 30 χρόνια στη δισκογραφία και μας προσκαλεί σε μια συναυλία που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό, στο Κηποθέατρο Παπάγου. Μαζί του θα ενώσουν τις φωνές τους μερικοί από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής: η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Ερωφίλη, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, αλλά και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr/event/kipotheatro-papagou-leivadas-gia-na-se-synantiso/

Πληροφορίες: 210 6520412

Jack_Savoretti.jpg

Ο Jack Savoretti

chris floyd

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

20/9 (21.00)

Jack Savoretti

Στο πλαίσιο της περιοδείας του για το νέο του άλμπουμ «Miss Italia», ο αγαπημένος καλλιτέχνης του ελληνικού κοινού, θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Lex.jpg

Φωτογραφία του Δημήτρη Μουγκού με τον Λεξ επί σκηνής

Κινηματογράφος Cinobo Όπερα (Ακαδημίας 57)

20/9

«Κάνα δυο φωτογραφίες»

Η ατομική έκθεση του Δημήτρη Μουγκού με εικόνες από τη ραπ κοινότητα της Θεσσαλονίκης και το αστικό της τοπίο. Παράλληλα, από την Παρασκευή 20/9 έως την Κυριακή 22/9 θα προβληθούν ταινίες όπως «Το Μίσος», το «Kids», «Ο μαχαιροβγάλτης», «Kneecap». Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται απόψε Παρασκευή στις 20.00 με ελεύθερη είσοδο. Διάρκεια έως τις 4/10 με ελεύθερη είσοδο.

Otan xana pethana.jpg

“Οταν ξανά πέθανα” με τον Λάκη Λαζόπουλο

Κηποθέατρο Αλκαζάρ (Λάρισα)

20-21/9 (21.00)

«Όταν ξανά πέθανα» του Λάκη Λαζόπουλου

Ένας άνθρωπος πεθαίνει, ο Λάκης Λαζόπουλος, και ξαφνικά βρίσκεται όρθιος στο νεκροταφείο καθώς ένα από τα νεύρα του δεν έχει πεθάνει και συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα. Ανατινάζεται το σύμπαν του και έτσι στα τριήμερα του, τους περιμένει στο νεκροταφείο να συζητήσουν μαζί του όλοι οι συγγενείς και φίλοι. Τι έγινε κι αυτός πήδηξε από τον 6ο όροφο του ψυχιατρείου μαζί με το κούφωμα;

Μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Παρθένα Χοροζίδου, μια ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών με τους Αντώνη Στάμο, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Βασιλική Σουρρή κ.α.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

tote, tora, panta.jpg

“Τότε, τώρα, πάντα” στο θέατρο Άλσος

Θέατρο Αλσος (Πεδίον του Αρεως)

20-21/9 (20.30)

«Τότε, τώρα, πάντα»

Μια παράσταση για το σήμερα και το χθες. Μια παράσταση που δεν χαρίζεται σε τίποτα και σε κανέναν. Γιατί μέσα από μια πολιτική ματιά σχολιάζει άλλοτε με καυστικό τρόπο κι άλλοτε με γέλιο τα σημεία των καιρών μας. Η αληθινή επιθεώρηση είναι εδώ με πρωταγωνιστή όλη την Ελλάδα του σήμερα.

Σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής και παίζουν οι Θοδωρής Αθερίδης, Ελένη Καστάνη, Δήμητρα Ματσούκα, Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.α.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Θέατρο Τεχνόπολις (Ηράκλειο Κρήτης)

20/9 (21.15)

Μάρθα Φριντζήλα – Kubara Project

«Φέτος, το Kubara Project παρουσιάζει στο κοινό μια σειρά τραγουδιών που παίζουμε στα λάιβ και τις εμφανίσεις μας, τραγούδια από την δισκογραφία μου, ινδοπρεπή του ’60, πειραγμένα παραδοσιακά, άγνωστα ρεμπέτικα, δικές μας πρωτότυπες συνθέσεις, και πολύ αυτοσχεδιασμό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αριστουργήματα παγκοσμίου φήμης, σημειώνει η Μάρθα Φριντζήλα.

Πληροφορίες: texnopolis.net

vakxes.jpg

“Βάκχες” του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο

Θέατρο Βράχων

«Βάκχες» του Ευριπίδη

20/9 (21.00)

Οι «Βάκχες» του Ευριπίδη, η τραγωδία του μυστικισμού, της έκστασης αλλά και της βαρβαρότητας, έρχεται σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου, σε μια καθηλωτική καλλιτεχνική εμπειρία, με ενορχηστρωτή τον ίδιο τον θεό του θεάτρου, Διόνυσο. Παίζουν: Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Μαριάννα Δημητρίου, Αλεξία Καλτσίκη, Θέμης Πάνου, Αργύρης Πανταζάρας κ.α.

Πληροφορίες: www.n-t.gr και www.festivalvraxon.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ