Τραγωδία στη Νάπολη: 30χρονη τουρίστρια σκοτώθηκε από πτώση αγάλματος [σκληρό βίντεο]


Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Νάπολη, όπου η 30χρονη Κιάρα Τζακόνις, τουρίστρια από την Πάντοβα, βρήκε φρικτό θάνατο όταν τη χτύπησε άγαλμα που έπεσε από μπαλκόνι. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η νεαρή γυναίκα περπατούσε στους στενούς δρόμους της ιστορικής περιοχής Quartieri Spagnoli, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της. Ακούστηκε ένας ανατριχιαστικός ήχος τη στιγμή που το άγαλμα χτύπησε την ανυποψίαστη γυναίκα στο κεφάλι, προκαλώντας βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό, με τις πρώτες πληροφορίες να υποδεικνύουν ότι δύο παιδιά έριξαν το άγαλμα από το μπαλκόνι τους. Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τους γονείς των παιδιών, στους οποίους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία λόγω αμέλειας.

Η Κιάρα Τζακόνις μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε μετά από δύο ημέρες.

Η ίδια εργαζόταν ως μάνατζερ σε καταστήματα της Prada στη Γαλλία, το Μονακό και το Βέλγιο, ενώ βρισκόταν στη Νάπολη για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Το σοκαριστικό συμβάν έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο έχει προκαλέσει αναστάτωση και οργή στην τοπική κοινωνία.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ