Κίνηση τώρα: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Κηφισίας


Κίνηση τώρα: Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η κυκλοφορία των οχημάτων το πρωί της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου, στις κύριες οδικές αρτηρίες της Αττικής. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στον Κηφισό, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών έως τον Κόκκινο Μύλο. Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη Λεωφόρο Κηφισίας, καθώς και στην Αττική Οδό, όπου οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις της τάξεως των 10-15 λεπτών στο ρεύμα προς αεροδρόμιο​.

Προβλήματα καταγράφονται επίσης στη Λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου, με χαμηλές ταχύτητες τόσο στην έξοδο όσο και στην είσοδο, ενώ η κατάσταση είναι εξίσου δύσκολη και στη Λεωφόρο Αθηνών-Λαμίας, ειδικά από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας έως τον κόμβο Καλυφτάκη​.

Στο κέντρο της Αθήνας, η κίνηση είναι πυκνή, με αυξημένη κυκλοφορία σε κεντρικές οδούς όπως η Βασιλίσσης Σοφίας και η Λεωφόρος Μεσογείων, ενώ το λιμάνι του Πειραιά και οι γύρω δρόμοι επίσης αντιμετωπίζουν συμφόρηση​.

Για όσους κινούνται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, η κυκλοφορία είναι αργή από το ύψος του Αλίμου έως τον κόμβο Καραϊσκάκη με κατεύθυνση προς τον Πειραιά​. Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς οι συνθήκες κυκλοφορίας δεν αναμένεται να βελτιωθούν άμεσα.

Ακολουθεί ο χάρτης της κίνησης:

kinisitora.jpg

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ