Αιγιάλεια: Ισοβίτης επέστρεφε «φορτωμένος» στις φυλακές Πατρών


Ο ισοβίτης που είναι έγκλειστος των Φυλακών Αγίου Στεφάνου Πάτρας, συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας του

«Φορτωμένος» με ποσότητα ναρκωτικών, επρόκειτο να επιστρέψει σήμερα Πέμπτη 19/09/2020 στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών, άνδρας που εκτίει ισόβια ποινή κάθειρξης για τη δολοφονία του Αιγιώτη Καθηγητή, Αγγελου Αγγελόπουλου.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, πρόκειται για τον φυσικό αυτουργό της ανθρωποκτονίας που μαζί με ένα ακόμα άτομο συνελήφθησαν, για κατοχή 230 γρ. κάνναβης κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας που πραγματοποιήθηκε στα Σελιανίτικα.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Αιγίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, ακινητοποίησαν το όχημα που μετέφερε τον ισοβίτη στην έξοδο για Πάτρα, στον κόμβο των Σελιανιτικών.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, ο έγκλειστος είχε λάβει επταήμερη άδεια και επρόκειτο στις 11 σήμερα το πρωί να επιστρέψει στο Κατάστημα Κράτησης του Αγίου Στεφάνου. Πριν φύγει για την Πάτρα, εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας για να θεωρήσει το φύλλο πορείας (!). Ακολούθως μετέβη στο σπίτι του, στα Σελιανίτικα, όπου τον παρέλαβε ο δεύτερος συλληφθείς για να τον μεταφέρει στην Πάτρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στα Ιωάννινα.

Ρόλο «κλειδί», στη σύλληψη του ισοβίτη, είχε στενό συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα η μητέρα του, η οποία μη αντέχοντας την κατάσταση, δεν δίστασε να «δώσει» τον γιο της προσκομίζοντας μάλιστα και φωτογραφίες από τη «συναλλαγή», που έγινε το βράδυ της Τετάρτης.

Προμηθευτής των ναρκωτικών είναι ο αδελφός του «οδηγού», ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφωρου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ