Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις


Θρήνος στις Ειδικές Δυνάμεις και ειδικά στη Λάρισα από την απώλεια του Συνταγματάρχη ε.α των Ειδικών Δυνάμεων Δημήτρη Γεωργάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών μετά από σκληρή μάχη με ασθένεια.

Ο εκλιπών ήταν δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων, π. αντιδήμαρχος και συνταγματάρχης ε.α

Ποιος ήταν ο εκλιπών

Ο Δημήτρης Γεωργάκης γεννήθηκε στη Λάρισα. Πρωταγωνίστησε στην τοπική πολιτική σκηνή, κατά τη μακρά παρουσία του, στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης των Λαρισαίων. Πάντα κοντά στον πολίτη και για τον πολίτη, ανέδειξε δυναμικά, τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και διεκδίκησε λύσεις, συμβάλλοντας στην άσκηση του θεσμικού ρόλου της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης των Λαρισαίων.

Ήταν συνταγματάρχης ε.α. και υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις σε μονάδες Καταδρομών και Αλεξιπτωτιστών, ενώ διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και επιτελής σε μεγάλους σχηματισμούς και το ΓΕΕΘΑ. Έχει αποφοιτήσει από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (αποφοίτησε με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού Διαβιβάσεων), ενώ είναι απόφοιτος του 1ου Γυμνασίου Αρρένων Λάρισας.

Πηγή: Veteran.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ