Τρόμος σε πτήση στις ΗΠΑ: Επιβάτες αιμορραγούσαν από αυτιά και μύτη


Τουλάχιστον δέκα επιβάτες χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη 

Στιγμές τρόμου βίωσαν οι επιβάτες της πτήσης Delta Airlines, η οποία απογειώθηκε από το Σολτ Λέικ με προορισμό το Πόρτλαντ την Κυριακή, αφού ξαφνικά άρχισαν να αιμορραγούν τόσο από τη μύτη όσο και από τα αυτιά λόγω της απώλειας πίεσης, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να αναγκαστεί να προσγειωθεί.

«Άκουσα να βγαίνει αέρας και μετά αισθάνθηκα έναν ξαφνικό πόνο στο δεξί αυτί μου» δήλωσε η Jaci Purser στο CNN και πρόσθεσε: «Έβαλα το χέρι μου στο αυτί μου και είδα αίματα».

«τα αυτιά μας άρχισαν να μας πονάνε έντονα. Όλοι γύρω μας έπιαναν τα αυτιά τους, άρχισαν να αιμορραγούν, όπως και οι μύτες των επιβατών», πρόσθεσε.

Όπως αποδείχθηκε αργότερα αιτίας της αιμορραγίας ήταν ένα πρόβλημα πίεσης που προέκυψε στη καμπίνα του αεροσκάφους. Δέκα επιβάτες χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη με την Delta Airlines να ζητά συγγνώμη για το συμβάν.

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους πελάτες μας για την εμπειρία τους» ανέφερε εκπρόσωπος της Delta: «Το πλήρωμα πτήσης ακολούθησε τις διαδικασίες για να επιστρέψει στο SLC όπου οι ομάδες μας στο έδαφος υποστήριξαν τους πελάτες μας με τις άμεσες ανάγκες τους».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ