Καταγγελίες Γεροβασίλη: «Συνειδητός τορπιλισμός της διαδικασίας»


«Θα ανοίξουμε θέμα προϋποθέσεων ή θα το κλείσουμε οριστικά για να μην σέρνεται;», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Γεροβασίλη

Σε σκληρές καταγγελίες για «κατασκευασμένες και ψευδείς διαρροές» προχώρησε η Όλγα Γεροβασίλη. Ενώ η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας βρίσκονταν σε εξέλιξη, εκείνη βρέθηκε στους διαπιστευμένους συντάκτες, προκειμένου να ενημερώσει για διαρροές που την έφερναν να έχει θέσει εκ νέου σήμερα θέμα Πόθεν Έσχες.

«Δεν είπα ποτέ για πόθεν Έσχες εγώ σήμερα» ανέφερε η Όλγα Γεροβασιλη. «Ό,τι παίρνετε (σε επίπεδο διαρροών) «είναι απολύτως κατασκευασμένο και ψευδές» συμπλήρωσε η αντιπρόεδρος της βουλής, προσθέτοντας πως «μέχρι να τελειώσει η συνεδρίαση και να υπάρξει ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου (όσα διακινούνται) δεν ισχύουν και είναι συνειδητά για να τορπιλίσουν μια κατάσταση».

Στον αντίποδα, «θα ανοίξουμε θέμα προϋποθέσεων ή θα το κλείσουμε οριστικά για να μην σέρνεται;», ανέφερε ότι είπε στην σημερινή συνεδρίαση, καταλήγοντας πως «όλα τα αλλά καταγγέλλονται ως συνειδητός τορπιλισμός της διαδικασίας», ενώ γνωστοποίησε πως έχει ενημερώσει το όργανο για την παραπάνω ενέργεια της και βρίσκει σύμφωνους όλους τους συμμετέχοντες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ