Τρόμος στην Ισπανία: Ταύρος επιτέθηκε σε άντρα σε φεστιβάλ – Τον κάρφωσε στα γεννητικά όργανα


Το θύμα, που αναγνωρίστηκε μόνο ως F.M.N, έφερε τραύματα εισόδου και εξόδου γύρω από τη βουβωνική του χώρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη

Η τρομακτική στιγμή που ένας 64χρονος άνδρας δέχτηκε χτύπημα στα γεννητικά του όργανα από έναν ταύρο σε μια παραδοσιακή εκδήλωση ταυροδρομίας καταγράφηκε στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ταύρος μόλις είχε απελευθερωθεί από το μαντρί του όταν όρμησε προς τον άνδρα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Πριν ο άνδρας προλάβει να αντιδράσει, ο ταύρος τον σήκωσε με ένα από τα κέρατά του από την άλλη πλευρά ενός μεταλλικού φράγματος.

Στη συνέχεια ο άνδρας κρατήθηκε στον αέρα για αρκετά δευτερόλεπτα προτού ο ταύρος τον πετάξει στο έδαφος μπροστά σε σοκαρισμένους θεατές.

Το θύμα, που αναγνωρίστηκε μόνο ως F.M.N, έφερε τραύματα εισόδου και εξόδου γύρω από τη βουβωνική του χώρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Η φρίκη εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα στο La Vall d’Uixó, βορειοανατολικά της Βαλένθια, κατά τη διάρκεια μιας παραδοσιακής εκδήλωσης ταυροδρομίας.

Μια ιατρική ομάδα επί τόπου, καθώς και δύο γιατροί που βρίσκονταν εκεί ως θεατές, έδωσαν στον άνδρα τις πρώτες βοήθειες.

Είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο κοντινό Βιγιαρεάλ και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό ακολουθεί τον θάνατο ενός 57χρονου άνδρα στο νοσοκομείο τον Μάιο, επτά εβδομάδες αφότου καρφώθηκε δύο φορές κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας στο Vall d’Uixó.

Ένας 20χρονος σκοτώθηκε επίσης κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ ταυρομαχίας στο Ελ Κασάρ της επαρχίας Καστίλλη-Λα Μάντσα νωρίτερα αυτό το μήνα.

Το ανώνυμο θύμα υπέστη διάτρηση πνεύμονα όταν το ζώο έτρεξε εναντίον του και του έμπηξε το κέρατό του στο στήθος.

Το τρέξιμο με ταύρους είναι ένα παραδοσιακό γεγονός στην Ισπανία που συνήθως λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο ενός καλοκαιρινού φεστιβάλ.

Περιλαμβάνει το τρέξιμο μπροστά από μια μικρή ομάδα ταύρων, συνήθως έξι, αλλά μερικές φορές δέκα ή περισσότερους, που έχουν αφεθεί ελεύθεροι σε απομονωμένους δρόμους μιας πόλης.

Προσοχη! – Σκληρες εικονες


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ