Νίκος Κακλαμανάκης: «Εμπνευσμένοι, αλλά και εμπνέοντας, κρατάμε την Ελλάδα ψηλά»


Η ανάρτηση του Νίκου Κακλαμανάκη 

Ο Νίκος Κακλαμανάκης αθλητής της ιστιοπλοΐας και δύο φορές ολυμπιονίκης, κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα και το χάλκινο στην Αθήνα το 2004, με αφορμή την σημερινή εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο, οπού θα τιμηθούν οι Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες των Ολυμπιακών αγώνων τόσο του 2004, όσο και του 2024, η εθνική μας ομάδα του Euro 2004, καθώς και όλοι όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, προχώρησε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αθήνα 2004… Εμπνευσμένοι, αλλά και εμπνέοντας, κρατάμε την Ελλάδα ψηλά.

Όταν είμαστε όλοι μαζί και δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα, το καλό μπορεί να νικήσει!

Η σκέψη μου πηγαίνει σε όλους εκείνους που “μάτωσαν” στο ημίφως για μια Ελλάδα φως, όπως οι χιλιάδες εθελοντές μας, αλλά και σε όσους δεν είναι πια μαζί μας, 20 χρόνια μετά, με πρώτο τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Σήμερα, τα μεγαλύτερα “μετάλλια” που κρατάω είναι τα ανθρώπινα, αυτά που προέρχονται από τους ανθρώπους, όπως μου απονεμήθηκαν τότε, με την υποδοχή των Ολυμπιονικών στο Καλλιμάρμαρο, στις 6/8/1996, αλλά και με την ύψιστη τιμή να είμαι ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος, ανάβοντας τον βωμό του Ολυμπιακού Σταδίου το 2004

Στους ανθρώπους, άλλωστε, οφείλουμε να τα επιστρέφουμε με τις μάχες που δίνουμε έξω από το πλαίσιο των αγωνιστικών διοργανώσεων.

Σήμερα, στο Καλλιμάρμαρο, τιμόνται οι Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες του 2004 και του 2024, η εθνική μας ομάδα του Euro 2004, καθώς και όλοι όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Ας φωτίσουμε, λοιπόν, σήμερα την Ελλάδα που διαπρέπει, που ξεχωρίζει.

Την Ελλάδα που αγαπάμε, που τραυματίζεται αλλά αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της, όταν δεν τα παρατάμε!, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ