Ο κακός χαμός: Δημοτική υπάλληλος πουλούσε ροζ βίντεο της – Την τσάκωσε ο αντιδήμαρχος


Ο κακός χαμός: Τα έξοδα της καθημερινότητας την έπνιξαν και με βαριά καρδιά αποφάσισε να γυρίσει ροζ ταινίες για να βγάλει τα κοινόχρηστα

Έλα όμως που ο μερακλής προϊστάμενος την πέτυχε με γυναίκα συνάδελφό της! Και κάπως έτσι το χάσανε το κορμί οι πατριώτες…

Το εισόδημα της στο δήμο όπου εργαζόταν δεν ήταν αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες της.

Αναγκάστηκε η κοπέλα να γυρίσει ροζ βίντεο προκειμένου να ενισχύσει το κομπόδεμα της. Κάποια στιγμή τα ροζ βίντεο τα είδαν οι προϊστάμενοι της και όπως λέει η ίδια την απέλυσαν.

Ο κακός χαμός: Δημοτική υπάλληλος πουλούσε ροζ βίντεο της – Την τσάκωσε ο αντιδήμαρχος

Βέβαια από τη δημοτική αρχή ως λόγος απόλυσης δεν είναι η συμμετοχή της καλλίπυγου κορασίδος σε ροζ βίντεο αλλά η αδικαιολόγητη απουσία της για μεγάλο χρονικό διάστημα από την εργασία της.

Η υπόθεση αυτή εκτυλίχθηκε το 2011. Με το που πάτησε το πόδι της στο δήμο, αμέσως μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Η κοπέλα ήταν μια εξαιρετική υπάλληλος που διεκπεραίωνε κάθε δουλειά που της έδιναν, αλλά πάνω από όλα ήταν μια όμορφη γυναίκα. Το κορμί της δε, από όπου περνούσε ντυμένη στα ταγιέρ της μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο, μαγνήτιζε τα βλέμματα.

Όλα αυτά για 6 χρόνια, μέχρι το 2017. Τότε η κοπέλα άρχισε να χάνεται από τη δουλειά. Εργαζόταν παράλληλα και ως μοντέλο προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημα της. Έκανε μέρες να πατήσει στο δήμο και κανείς δεν ήξερε το γιατί.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Το μυστήριο λύθηκε όταν κάποιος διευθυντής της στο δήμο τυχαία σερφάροντας στο διαδίκτυο έπεσε σε μια ταινία ερωτικού περιεχομένου όπου πρωταγωνιστούσε η πανέμορφη κυρία. Δίπλα της γυμνόστηθη ήταν άλλη μια γυναίκα. Οι δυο κοπέλες απολάμβαναν τα κορμιά τους.

Το έκανα για να πληρώνω το νοίκι φέρεται να ισχυρίστηκε η ίδια.

Η απόλυση δεν άργησε να έρθει…

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, υποστηρίζουν ότι η απόλυσή της κοπέλας δεν σχετίζεται με τη φύση των βίντεο που γύρισε αλλά με το γεγονός ότι απουσίαζε για υπερβολικά μεγάλο διάστημα από τη θέση της ως δημοτική υπάλληλος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ