Χαμούλης σε πτήση: Ζευγάρι τους έκανε βούκινο στο διαδίκτυο


Χαμούλης σε πτήση: Ζευγάρι που αντιλήφθηκε τι κάνουν οι από πίσω τους, τους έκανε βούκινο στο διαδίκτυο

Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για τη χαρά του να πετάς και να βρίσκεται σε μέρη μακρινά σε λίγη ώρα. Όπως σε όλα όσα κάνουμε, υπάρχουν κάποιες φορές απρόοπτα που σε εξοργίζουν ή σε φέρνουν σε αμηχανία.

Σε αυτή την περίπτωση, δυο τουρίστες παρατήρησαν ότι το ζευγάρι πίσω τους ξεχάστηκε ότι δεν βρίσκεται στο… κρεβάτι του και έτσι το έστειλαν στο διαδίκτυο.

Εξοργισμένοι οι δυο γονείς για όσα συνέβαιναν ακριβώς πίσω τους με το παθιασμένο ζευγάρι, σήκωσαν το κινητό και έβγαλαν βίντεο με τα έκτροπα που γινόντουσαν.

Χαμούλης σε πτήση: Ζευγάρι τους έκανε βούκινο στο διαδίκτυο

Η μητέρα, έστειλε το βίντεο στην κόρη για να δείξει να “χάλια” τους και η κόρη το έστειλε σε όλο το διαδίκτυο.

Η Kiley, κόρη της μητέρας που ήταν στο αεροπλάνο, είπε στους ακόλουθούς της στο Twitter: «Η μαμά και ο μπαμπάς μου προσπαθούσαν απλώς να κάνουν ένα ήσυχο ταξίδι στο Μεξικό και τελικά μου έστειλαν αυτό».

Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι κανείς δεν γνωρίζει το ζευγάρι και ότι κατάφεραν να ξεφύγουν!

«Να το πούμε σε κάποιον;»
“Ναι. Το διαδίκτυο.”

Καλές οι φαντασιώσεις, αλλά λίγο πιο διακριτικά βρε παιδιά!

Σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι: Βρήκε την γυναίκα του καβάλα με… τέσσερις!

Γιατί ερεθιζόμαστε στη διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης;

Μέρος της γοητείας του σεξ σε δημόσια ή ημι-δημόσια περιβάλλοντα είναι η συγκίνηση που συνοδεύεται από τον πιθανό κίνδυνο να μας πιάσουν οι άλλοι στα πράσα.

Αν και θα ήταν δύσκολο να μελετηθεί γιατί ακριβώς οι άνθρωποι ερεθίζονται στα αεροπλάνα, οι επιστήμονες μπορούν να κάνουν εικασίες.

Η Nicole Prause, νευροεπιστήμονας που ερευνά την ανθρώπινη σεξουαλική συμπεριφορά, τονίζει ότι μπορεί να έχει να κάνει με τις δονήσεις του κινητήρα. Επισημαίνει έρευνα που έχει δείξει ότι οι άνθρωποι όλων των διαφορετικών διαμορφώσεων των γεννητικών οργάνων ανταποκρίνονται εύκολα στις δονήσεις, συμπεριλαμβανομένων των δονήσεων στην ίδια συχνότητα που βιώνουν οι επιβάτες στα καθίσματα του αεροπλάνου.

Η Carol Queen, σεξουαλική παιδαγωγός, συγγραφέας και σεξολόγος της εταιρίας παιχνιδιών σεξ Good Vibrations, τονίζει ότι ένα αεροπλάνο «είναι ουσιαστικά ένας τεράστιος δονητής γεμάτος ανθρώπους».

Υποστηρίζει ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε ένα αεροπλάνο, που οι επιβάτες συχνά καταλήγουν να έρχονται σε σωματική επαφή μεταξύ τους, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει σεξουαλικά συναισθήματα.

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι, καθώς οι άνθρωποι συχνά κοιμούνται ή μισοκοιμούνται στα αεροπλάνα, οι αναστολές τους είναι μειωμένες. «Καθώς ο εγκέφαλος πλησιάζει στον ύπνο, οι νευρικές αναστολές μειώνονται, γεγονός που προάγει τις σεξουαλικές σκέψεις και τα συναισθήματα» εξηγεί η Prause.

«Η σεξουαλική διέγερση είναι συχνά λιγότερο αποτέλεσμα ενεργητικής προσπάθειας και περισσότερο αποτέλεσμα μειωμένων αναστολών» προσθέτει.

Επιπλέον, ενώ ένα αεροπλάνο μπορεί να μην αποτελεί το πιο ρομαντικό περιβάλλον, ο μεγάλος αριθμός κοιμισμένων επιβατών μπορεί να βάλει τους επιβάτες σε σεξουαλική διάθεση.

«Το σεξ συμβαίνει σε συντριπτικό βαθμό τις ώρες λίγο πριν από τον ύπνο» προσθέτει η Prause. «Η απλή κλιμάκωση μπορεί να μας οδηγήσει να κάνουμε σεξουαλικές σκέψεις πλησιάζοντας τον ύπνο, απλώς και μόνο επειδή τότε οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ».

Ακόμη όμως και όταν οι άνθρωποι δεν κοιμούνται, η χαλάρωση μπορεί να αφήσει κάποιους να αισθάνονται προετοιμασμένοι για σεξ, δηλώνει η Jessica O’Reilly, σεξουαλική παιδαγωγός και μελετήτρια της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

«Καθώς δεν υπάρχει πίεση να απαντήσουμε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε τηλεφωνήματα ενώ πετάμε στον αέρα, αυτό μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει ολόκληρο το σώμα μας. Αυτή η κατάσταση χαλάρωσης σε συνδυασμό με την έλλειψη περισπασμών μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσουμε παρόντες στο σώμα σας, γεγονός που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη σεξουαλική επιθυμία».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ