Lady Gaga: Γιατί δεν απάντησε ποτέ στις φήμες που την ήθελαν να είναι άντρας


Η Lady Gaga πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τις φήμες που την ήθελαν να είναι άντρας στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, σε μια συνέντευξη για τη σειρά What’s Next? The Future With Bill Gates στο Netflix. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε γιατί επέλεξε να μην απαντήσει ποτέ σε αυτές τις φήμες, οι οποίες κυκλοφόρησαν μετά από τροποποιημένες εικόνες και αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Όπως δήλωσε, δεν αισθάνθηκε ποτέ θύμα αυτών των ψευδών κατηγοριών και γι’ αυτό δεν ένιωσε την ανάγκη να τις διαψεύσει. «Σκέφτηκα, τι γίνεται με τα παιδιά που κατηγορούνται για κάτι τέτοιο; Δεν θέλω να πιστέψουν ότι εγώ νιώθω ντροπή», είπε χαρακτηριστικά. Για εκείνη, ήταν πιο σημαντικό να μην ενισχύσει την αντίληψη ότι έπρεπε να απολογηθεί, ειδικά όταν γνώριζε ότι αυτό θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο σε άλλους ανθρώπους.

Η Lady Gaga τόνισε ότι δεν θεώρησε ποτέ τις φήμες πιο σημαντικές από την καλλιτεχνική της έκφραση. Για την ίδια, οι εμφανίσεις της ήταν πάντα το πιο αυθεντικό κομμάτι της, περισσότερο από οποιοδήποτε κουτσομπολιό.

Αυτή η προσέγγιση της Lady Gaga έχει κερδίσει την εκτίμηση των θαυμαστών της, οι οποίοι την επαινούν για την ενσυναίσθηση και την αντίστασή της στα κακόβουλα σχόλια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ