Δανάη Παππά: Ερωτευμένη ξανά η ηθοποιός – Ποιος της «έκλεψε» την καρδιά


Μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας, η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης αποφάσισαν να χωρίσουν, και μάλιστα όχι υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο με οικονομικές διαφορές που σχετίζονται με περιουσιακά ζητήματα και επιχειρηματικές συμφωνίες, με τον Λάμπρο Λάζαρη να διεκδικεί το ποσό των 140.000 ευρώ από την ηθοποιό. Μάλιστα, αν οι διαφορές αυτές δεν επιλυθούν μέσω εξωδικαστικού συμβιβασμού, υπάρχει η πιθανότητα να οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Στον αντίποδα, η Δανάη Παππά φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή της, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει έρθει πιο κοντά με τον συνάδελφό της Γιώργο Γεροντιδάκη, με τον οποίο συνεργάστηκαν στη δημοφιλή σειρά Σασμός. Η φημολογούμενη σχέση τους ξεκίνησε μετά τα γυρίσματα της σειράς και φαίνεται πως το νέο ζευγάρι ζει πλέον τον έρωτά του και εκτός οθόνης κάτι που αναμένεται να φανείς καθώς ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Η κατάσταση με τον Λάμπρο Λάζαρη παραμένει τεταμένη, καθώς εκκρεμεί η επίλυση περιουσιακών ζητημάτων, ενώ ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος παλαιότερα είχε δηλώσει ότι σκέφτεται να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια κάποια στιγμή στο μέλλον, απολαμβάνει την καινούργια αυτή φάση της ζωής του με την ομότεχνή του  Δανάη Παππά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ