Μπακογιάννη για ΠτΔ: «Σύσσωμοι οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν την πρόταση Μητσοτάκη»


Όλα όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση, την ακρίβεια, τις μεταρρυθμίσεις και τη θέση των βουλευτών της ΝΔ στην πρόταση Μητσοτάκη για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Για τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση, τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων και την αντιπολίτευση μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ εστίασε και στην αύξηση του κατώτατου μισθού.

«Αποδέκτης του όποιου προβλήματος είναι μόνο η κυβέρνηση» ήταν η θέση της Ντόρας Μπακογιάννη, μετά τη δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με την οποία η Νέα Δημοκρατία διατηρεί την πρώτη θέση.

«Οι άνθρωποι περιμένουν πολύ γρηγορότερα τα αποτελέσματα», είπε η ίδια ενώ τόνισε πως «διανύουμε το πιο άχαρο κομμάτι», καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες των μεταρρυθμίσεων.

«Θα ζήσει καλύτερα ο πολίτης που ψήφισε ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είπε ποτέ ότι είναι μάγος», είπε στη συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη επικαλούμενη τις αυξήσεις που έχουν γίνει στον κατώτατο μισθό.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην αντιπολίτευση, η βουλευτής της ΝΔ είπε πως «είναι σε αποσύνθεση» και κάτι τέτοιο δεν ευνοεί «το πολιτικό μας σύστημα».

«Πάντα υπάρχουν ψεκασμένοι. Πολιτική δεν γίνεται με επιστολές του Ιησού», ήταν το σχόλιό της σχετικά με την άνοδο των κομμάτων δεξιότερα της ΝΔ.

«Οι βουλευτές έχουν υποχρέωση να πιέζουν την κυβέρνηση. Έχουμε συνηθίσει τα στρατιωτάκια», είπε αμέσως μετά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σχετικά με την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι «σύσσωμοι οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν υπέρ της πρότασης που θα καταθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», απαντώντας παράλληλα στα σενάρια που κάνουν λόγο για διάσπαση στο εσωτερικό του κόμματος.

«Υπάρχει ένας πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ που αν εκλεγεί, ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι», ήταν το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ενώ σχετικά με το αντίστοιχο σκηνικό στον ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής είπε πως «είναι σε αποσύνθεση».

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ