Έγκλημα στο Βερμόντ: Εκτέλεσε εν ψυχρώ μία οικογένεια – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη


Τρία μέλη μίας οικογένειας, ανάμεσά τους ένας 13χρονος εκτελέστηκαν μέσα στο σπίτι τους

Ένας άνδρας, η σύζυγός του και ο 13χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στο Βερμόντ, ανακοίνωσε η πολιτειακή αστυνομία, με τις αρχές να αναζητούν έναν ύποπτο.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά για ένα «ύποπτο άτομο» νωρίς την Κυριακή, και η έρευνα τους οδήγησε σε ένα σπίτι στην πόλη Pawlet, όπου βρήκαν τα τρία θύματα νεκρά,.

Η πολιτειακή αστυνομία αναγνώρισε τα θύματα την Τρίτη ως τον Μπράιαν Κρόσμαν 46 ετών, ο οποίος ήταν κυβερνητικός αξιωματούχος του Pawlet, τη σύζυγό του, Έρικα Κρόσμαν, 41 ετών και τον γιο της, Κόλιν Ταφτ 13 ετών.

Και οι τρεις πέθαναν από τραύματα από πυροβολισμούς και ο θάνατός τους έχει κριθεί ως ανθρωποκτονία από το γραφείο του επικεφαλής ιατροδικαστή του Βερμόντ, δήλωσε η πολιτειακή αστυνομία. Ο Μπράιαν Κρόσμαν πυροβολήθηκε στο κεφάλι και τον κορμό, η Έρικα Κρόσμαν πυροβολήθηκε στο κεφάλι και ο γιος της έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες, ανακοίνωσε η πολιτειακή αστυνομία.

Κανείς δεν βρίσκεται υπό κράτηση σε σχέση με τις ανθρωποκτονίες. Δεν υπάρχουν πρόσθετες λεπτομέρειες προς το παρόν εν μέσω της συνεχιζόμενης έρευνας, ανέφερε η αστυνομία.

Το Pawlet, μια πόλη περίπου 1.400 κατοίκων, βρίσκεται στο δυτικό Βερμόντ στη γραμμή της πολιτείας της Νέας Υόρκης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ