Οι νησιώτισσες το τερμάτισαν: Στο νοσοκομείο από άγρια επαφή με προσόντα και βοηθήματα


Οι νησιώτισσες το τερμάτισαν: Κυκλοφόρησε βίντεο – Έξαλα γούστα οι νησιώτισσες των Δωδεκανήσων! Μια παρέα φιλόξενων γυναικών έβαλε στο μάτι Νιγηριανούς, παιδιά του μόχθου με τα εργαλεία έτοιμα για σκληρή δουλειά! Τι το ήθελαν;

Να το πάθος, να ο πόθος, βάλε βγάλε μόρια και έξτρα ερωτικά βοηθήματα κατέληξαν στο νοσοκομείο από τον σκληρό τον έρωτα…

Οι… προικισμένοι Νιγηριανοί

Αλλο ένα πικάντικο περιστατικό που αναστάτωσε το φιλόξενο νησί μας ήταν εκείνο με πρωταγωνιστές Νιγηριανούς. Οι αλλοδαποί έφτασαν στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον και από το μεροκάματο του μόχθου σε οικοδομές και χωράφια μετατράπηκαν σε… εργάτες της ηδονής, που «χτυπούν» νυχτοκάματα στα κρεβάτια κυριών και όχι μόνο.

Οι νησιώτισσες το τερμάτισαν: Στο νοσοκομείο από άγρια επαφή με προσόντα και βοηθήματα

Από την «πιάτσα» τους δεν περνούν μόνον οι άτακτες νησιώτισσες (παντρεμένες και ελεύθερες), αλλά και ζευγάρια που θέλουν να πειραματιστούν σε νέες σεξουαλικές εμπειρίες, καθώς και ομοφυλόφιλοι. Μάλιστα, ένα περιστατικό στο οποίο ενεπλάκησαν τέσσερις φίλες έγινε talk of the town για πολύ καιρό.

Οι ζωηρές κυρίες, όπως φαίνεται, δεν περίμεναν ότι οι τέσσερις Αφρικανοί τους οποίους είχαν «ψωνίσει» από τη λεωφόρο του νησιού, όπου συνήθως οι αλλοδαποί περιμένουν εργολάβους για μεροκάματο, θα τους προκαλούσαν τόσο μεγάλη… ζημιά!

Οι νησιώτισσες το τερμάτισαν: Το μπάτσελορ που θα θυμούνται για πάντα

Όλα είχαν κανονιστεί για το «hot» μπάτσελορ πάρτι της μίας από αυτές και οι «καλεσμένοι» είχαν φτάσει στην ώρα τους. Το γλέντι άναψε, με τη συντροφιά να επιδίδεται σε άγριο σεξ!

Δυστυχώς, ήταν πράγματι άγριο, αφού οι Νιγηριανοί χρησιμοποιούσαν και σεξουαλικά βοηθήματα που προκάλεσαν αιμορραγία στις γυναίκες. Χρειάστηκε οι φίλες να διακόψουν απότομα το… πάρτι και να μεταβούν γρήγορα στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ