Μάρκος Σεφερλής: Η αιχμηρή απάντηση στον Λάκη Λαζόπουλο για την κριτική του – «Σου πάει να!»


Η πρόσφατη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και του Λάκη Λαζόπουλου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ελληνικής showbiz. Ο Μάρκος Σεφερλής, γνωστός για το χιούμορ του και την ευρεία αποδοχή του κοινού, δεν άφησε ασχολίαστα τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου σχετικά με τη σάτιρα που παρουσιάζει στο Δελφινάριο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λάκης Λαζόπουλος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έκανε κριτική στη σάτιρα του Σεφερλή. Σχολίασε πως ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τη γνώμη του, αλλά σημείωσε ότι κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε έναν νέο τρόπο ζωής. Ο Λαζόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι ορισμένες φορές, ο σχολιασμός συγκεκριμένων τρόπων ζωής μπορεί να ξεπερνιέται από τις εξελίξεις της εποχής​.

Ο Σεφερλής δεν άργησε να απαντήσει μέσω Instagram, ανεβάζοντας ένα απόσπασμα από παλαιότερο σκετς του Λαζόπουλου, συνοδευόμενο από το σχόλιο: «Εδώ όλα επιτρέπονται! Αλλά… μπορείς να τα βάλεις με τον Λαζόπουλο; Δεν μπορείς! Σου πάει να!!!» Με αυτή την ανάρτηση, ο Σεφερλής έδειξε ότι δεν πρόκειται πλέον να αφήνει ασχολίαστες τις επικρίσεις που δέχετα

Ο Μάρκος Σεφερλής επίσης επεσήμανε πως δεν χρειάζεται να απολογείται για τη δουλειά του, αναφέροντας ότι «32 χρόνια στο χώρο, με δύο θέατρα και πλήθος παραστάσεων, στόχος μου ήταν πάντα να κάνω τον κόσμο να γελάει».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ