Συναγερμός στο Παλαιό Φάληρο για την εξαφάνιση 25χρονου


Συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό 25χρονου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο Παλαιό Φάληρο

Επί ποδός η Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση του 25χρονου Κριστιάν Τοζάι από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Οργανισμός ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνισή του νεαρού άνδρα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου και εξέδωσε missing alert καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 05/09/2024, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, στην Αθήνα, ο Κριστιάν (ον.) Τοζάι (επ.), αλβανικής καταγωγής, 25 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 16/09/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κριστιάν (ον.) Τοζάι (επ,) έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.

994_1200X630_72.jpg

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ