The Killers: Τίμησαν τους Beatles παίζοντας ζωντανά το «I want to hold your hand»


Εξήντα χρόνια μετά την εμφάνιση των Beatles στο στάδιο Forest Hills της Νέας Υόρκης, οι The Killers έπαιξαν στον ίδιο χώρο το «I want to hold your hand»

Τους Beatles βρήκαν ευκαιρία να τιμήσουν οι The Killers όταν εμφανίστηκαν το σαββατοκύριακο που πέρασε στο Forest Hills stadium του Queens στη Νέα Υόρκη, γήπεδο που και τα σκαθάρια επισκέφθηκαν για δύο βραδιές πριν από εξήντα χρόνια, το 1964. «Οι Beatles έπαιξαν στο Shea stadium σε εκείνη την ιστορική συναυλία το 1965 αλλά ένα χρόνο νωρίτερα το 1964, πριν από εξήντα χρόνια έπαιξαν για δύο βράδια εδώ στο Forest Hills και σκεφτήκαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος εδώ σήμερα που να μην επηρεάστηκε από αυτούς με κάποιο τρόπο», είπε ο τραγουδιστής, Μπράντον Φλάουερς πριν το συγκρότημα ξεκινήσει να παίζει το «I want to hold your hand».

Ήταν η πρώτη φορά που οι Killers ερμήνευσαν το συγκεκριμένο κομμάτι καθώς στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει διασκευές στα «Helter Skelter», «Get Back», «In my life», «When I’m sixty-four» κ.α.

Δείτε το βίντεο:

Οι Beatles εμφανίστηκαν στο ίδιο στάδιο στις 28 και 29 Αυγούστου του 1964 και μάλιστα μετά την πρώτη βραδιά, τους επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο τους ο Μπομπ Ντίλαν και τους σύστησε την κάνναβη. Ουσία που όπως έλεγαν οι ίδιοι οι Beatles αργότερα «άνοιξε τους ορίζοντές τους και τους έσπρωξε προς πιο πειραματικούς ήχους στη μουσική τους».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ