ΗΠΑ: Ζευγάρι γονάτισε ταυτόχρονα σε συναυλία για να κάνει πρόταση γάμου – Το viral στιγμιότυπο


ΗΠΑ: Μία ευτυχής συγκυρία με ένα ζευγάρι που θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί, κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Η Ρέιτσελ Χάντερτμαρκ σχεδίαζε εδώ και μήνες να κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό της Ρασάντ Πολκ στη διάρκειας μίας συναυλίας από το αγαπημένο τους συγκρότημα. Το 2021 είχαν ανταλλάξει το πρώτο τους φιλί σε μια συναυλία των Modest Mouse, έτσι στις 14 Ιουνίου, εμφανίστηκαν στο σόου με τους φίλους, την οικογένειά τους και τη 16χρονη κόρη της Ρέιτσελ, Τζασμίν.

Η Ρέιτσελ είχε ένα δαχτυλίδι κρυμμένο στην τσέπη της έτοιμη να κάνει τη μεγάλη ερώτηση, χωρίς να έχει ιδέα ότι ο Ρασάντ είχε ακριβώς το ίδιο πλάνο. Και οι δύο είχαν εκμυστηρευτεί στη Τζασμίν ότι επρόκειτο να κάνουν το μεγάλο βήμα, οπότε η έφηβη έπρεπε να κρατήσει και τα δύο μυστικά χωρίς να καταστρέψει την έκπληξη.

Η μαμά από τη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ έπεσε πρώτη στο ένα γόνατο και ο Ρασάντ ξέσπασε σε γέλια προτού κάνει το ίδιο πράγμα – με τη Τζάσμιν έτοιμη να απαθανατίσει την συγκλονιστική στιγμή στην κάμερα. «Ήθελα να γονατίσω για να το κάνω ώστε να νιώσει σαν πρίγκιπας, όπως με κάνει να νιώθω πριγκίπισσα.

«Ήμασταν τόσο σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη που κανείς από τους δύο δεν σκέφτηκε να πει πραγματικά ναι». Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στη δουλειά, είπε ότι όλα πήγαν τέλεια εκείνη την ημέρα και έχουν ήδη ορίσει την ημερομηνία του γάμου τους για τον Σεπτέμβριο του 2025. «Πήγε τέλεια εκείνη η μέρα, ακόμη και ο καιρός ήταν τέλειος», είπε ο Ρασάντ, φωτογράφος στο επάγγελμα. «Η στιγμή ήταν άψογη».

«Ήταν τόσο σουρεαλιστικό, ένιωθα σαν να είχα μία απόκοσμη εμπειρία. Ήταν καλό που μου πρότεινε πρώτα, γιατί περίμενα ένα συγκεκριμένο τραγούδι πριν κάνω πρόταση γάμου και δεν κατέληξαν να παίξουν αυτό που περίμενα!»

«Το τραγούδι με το οποίο της έκανα πρόταση γάμου, το Dashboard, σίγουρα θα παίξει στον γάμο μας. Και στο αυτοκίνητο στο δρόμο για το σπίτι, το ραδιόφωνο έπαιζε το «Marry You» του Μπρούνο Μαρς, το οποίο επίσης ήταν απόλυτα ταιριαστό».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ