Κατερίνα Καινούργιου: «Αποφάσισα να απαλλαγώ από οποιαδήποτε τοξικότητα»


Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δυναμικό ξεκίνημα στην τέταρτη σεζόν της εκπομπής της, «Super Κατερίνα», το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου 2024, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα λευκά, η παρουσιάστρια καλημέρισε το κοινό της από το ανανεωμένο πλατό, δηλώνοντας ενθουσιασμένη και έτοιμη για μια σεζόν γεμάτη θετική ενέργεια.

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε τη χαρά της που για τέταρτη συνεχή χρονιά το κοινό την εμπιστεύεται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν σας έκρυψα ποτέ τίποτα, μοιραζόμαστε μαζί τα εύκολα και τα δύσκολα, και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε». Εκφράζοντας την ανάγκη για ηρεμία και θετικότητα, μοιράστηκε με το κοινό την απόφασή της να «απαλλαγεί από την τοξικότητα» φέτος, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, και να εστιάσει μόνο σε θετικές στιγμές και εμπειρίες.



Η νέα σεζόν φέρνει μαζί της και αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής, με την προσθήκη της δημοσιογράφου Κατερίνας Παπακωστοπούλου και άλλων αγαπημένων προσώπων όπως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, οι οποίοι επέστρεψαν για να συνεισφέρουν στη δυναμική παρέα​.

Η παρουσιάστρια, ανανεωμένη και χαρούμενη μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές, υποσχέθηκε στους τηλεθεατές ότι η εκπομπή θα συνεχίσει να τους κρατά συντροφιά με θετική ενέργεια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους την επιλέγουν για να ξεκινήσουν τη μέρα τους​.

Η νέα σεζόν της ψυχαγωγικής εκπομπής «Super Κατερίνα» υπόσχεται πολλά, με ανανεωμένη διάθεση και νέες συνεργασίες, διατηρώντας τη ζωντάνια και την αυθεντικότητά της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ