Μαρινάκης: Το στοίχημα της δεύτερης 4ετίας είναι ο πολίτης να νιώσει την καλή οικονομική πορεία


Όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης για τα προγράμματα της κυβέρνησης

Στο πρόγραμμα της κυβέρνησης, όπως αυτό ανακοινώθηκε στη ΔΕΘ δια στόματος πρωθυπουργού αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT-1 εστιάζοντας στο νέο πρόγραμμα «Σπίτι μου», επισημαίνοντας πως 30.000 πολίτες θα βρουν σπίτι.

«Το στοίχημα της δεύτερης τετραετίας είναι να νιώσει ο πολίτης στην τσέπη του την καλή πορεία της οικονομίας», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

Αμέσως μετά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε πως «δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε να φτάσουμε», καθώς, όπως εξήγησε, η τετραετία ολοκληρώνεται το 2027, ενώ αναφέρθηκε ειδικά στα σχολεία, λέγοντας πως η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα είναι κατά πολύ βελτιωμένη μ’ αυτήν που είχαν μέχρι πριν από λίγα χρόνια.

Αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Παύλος Μαρινάκης επανέλαβε πως η Ελλάδα μένει σταθερή στις θέσεις της.

Μίλησε όμως και για το μεταναστευτικό πρόβλημα της Ευρώπης, λέγοντας πως η Ελλάδα δεν θα γίνει σάκος του μποξ, ενώ υπογράμμισε πως η χώρα μας έχει μειώσει τις μεταναστευτικές ροές κατά 85%.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ