Παύλος Πολάκης: «Έκανα λάθος που στήριξα τον Κασσελάκη»


Σε μια σειρά δηλώσεων, ο Παύλος Πολάκης αναγνώρισε πως έκανε λάθος στηρίζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πως, κατά την άποψή του, ο Κασσελάκης δεν είναι κατάλληλος για πρόεδρος του κόμματος. Ο Παύλος  Πολάκης εξέφρασε την πλήρη απογοήτευσή του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «αρχηγός χωρίς ομάδα είναι μηδέν» και πως η επιλογή αυτή ήταν εσφαλμένη. Παράλληλα, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει ο ίδιος την ηγεσία του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές.

Ο Παύλος Πολάκης στηλίτευσε την έλλειψη συνοχής και ηγετικών ικανοτήτων του Κασσελάκη, υπογραμμίζοντας ότι η ηγεσία δεν αφορά μόνο το προσωπικό προφίλ αλλά και τη δυνατότητα να συνθέτει μια ισχυρή ομάδα που θα φέρει αποτελέσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρά τις διαφωνίες του, ο Παύλος Πολάκης έκανε σαφές ότι θα παραμείνει στο κόμμα και την επόμενη ημέρα, επιδιώκοντας να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας νέας πορείας για το κόμμα.



Οι εν λόγω δηλώσεις έρχονται μετά από έντονες αντιπαραθέσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, με πολλά στελέχη να εκφράζουν την κριτική τους απέναντι στον Κασσελάκη, όπως επίσης και την κατάθεση πρότασης μομφής από την ομάδα των «87», δείχνοντας τη βαθιά κρίση στο κόμμα​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ