Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα των Σεπολίων


Το πρωί της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου καταγράφηκε αυξημένη κίνηση στους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Κηφισό και στο κέντρο της Αθήνας. Οι οδηγοί αντιμετωπίζουν σημαντική καθυστέρηση, με χαμηλές ταχύτητες να παρατηρούνται επίσης στην Αττική Οδό, στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς και στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Συγκεκριμένα, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην είσοδο και έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, στην έξοδο της Αθηνών-Λαμίας (από τη Λ. Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη), και στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας από τον κόμβο Καλυφτάκη.

Σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, όπως η Κατεχάκη (και στα δύο ρεύματα), η Λ. Κηφισίας (άνοδος και κάθοδος), η Βασιλίσσης Σοφίας, η Βασιλέως Κωνσταντίνου και η Καλλιρρόης, η κυκλοφορία είναι επίσης ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Σεπόλια

Λόγω εργασιών στο οδόστρωμα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Δράμας, ξεκινώντας από το σημείο όπου συναντά την οδό Δυρραχίου, στην περιοχή των Σεπολίων.

Επίσης, η κίνηση είναι έντονη γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα, ενώ στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις 5-10 λεπτών στην έξοδο προς Λαμία και προς το αεροδρόμιο.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ