Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Μυστήριο και ερωτηματικά στη σχέση τους μετά το unfollow στο Instagram


Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, ένα από τα πιο μακροχρόνια ζευγάρια της ελληνικής showbiz, προκαλούν έντονο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας των κινήσεων του ηθοποιού στα social media. Το ζευγάρι, που αποφάσισε να παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2023 μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, έκανε συχνές αναρτήσεις γεμάτες αγάπη και ευτυχία, φανερώνοντας τον έντονο δεσμό τους.

Ωστόσο, η πρόσφατη απόφαση του Νίκου Κουρή να διαγράψει όλες τις αναρτήσεις από τον γάμο τους και να κάνει unfollow την Έλενα Τοπαλίδου στο Instagram, προκάλεσε ερωτήματα και συζητήσεις. Ο ίδιος, μέχρι στιγμής, δεν έχει σχολιάσει το γεγονός, ενώ η Έλενα συνεχίζει να τον ακολουθεί και δεν έχει διαγράψει καμία ανάρτηση που σχετίζεται με τον γάμο τους.

Τον Ιανουάριο του 2024, το ζευγάρι έκανε την τελευταία δημόσια εμφάνισή του στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Φαρενάιτ 451”. Λίγο καιρό αργότερα, η Έλενα ταξίδεψε στο Βερολίνο μαζί με τον γιο τους, χωρίς να διευκρινίσει εάν ο Νίκος ήταν μαζί τους. Αντίθετα, τον Ιούλιο του 2024, ο ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τον γιο τους στο Ηρώδειο, αλλά χωρίς την Έλενα.

Παρά τις εικασίες για πιθανή κρίση στη σχέση τους, κανένα από τα δύο μέλη του ζευγαριού δεν έχει προβεί σε επίσημες δηλώσεις, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν πρόκειται για προαναγγελία χωρισμού.

Πηγή εικόνων: Instagram


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ