Κέιτ Μίντλετον: Πώς αποκαλούν την Σαρλότ οι φίλοι της


Η ζωή της Πριγκίπισσας Σάρλοτ, κόρης του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον μπορεί να φαίνεται σαν βγαλμένη από παραμύθι, αλλά οι γονείς της επιμένουν να της προσφέρουν μια όσο το δυνατόν πιο κανονική παιδική ηλικία. Ενώ είναι τρίτη στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο, η Σάρλοτ απολαμβάνει την καθημερινότητά της όπως κάθε άλλο παιδί της ηλικίας της, αν και η βασιλική της ιδιότητα δεν περνάει απαρατήρητη στο σχολείο.

Η εννιάχρονη πριγκίπισσα, που είναι γνωστή ως Σάρλοτ Κέιμπριτζ στο σχολείο, έχει αποκτήσει ένα χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο παρατσούκλι από τους φίλους της. Αν και το επίσημο όνομά της αντικατοπτρίζει τον τίτλο των γονιών της, οι συμμαθητές της έχουν επινοήσει το παρατσούκλι «Lottie Wales», χρησιμοποιώντας το επώνυμο που παραπέμπει στους τίτλους που κατέχουν οι γονείς της, Δούκες του Κέιμπριτζ και τώρα του Ουαλίας.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι συμμαθητές της που της έχουν χαρίσει παρατσούκλια. Σύμφωνα με τη βασιλική ειδικό Katie Nicholl, η Σάρλοτ είναι γνωστή ως «Warrior Princess» – «Πολεμίστρια Πριγκίπισσα». Ο λόγος; Η έντονη και ζωηρή προσωπικότητά της! Η Nicholl αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα δεν είναι ένα συνηθισμένο «πριγκιπικό» κορίτσι. Αγαπά να σκαρφαλώνει σε δέντρα και έχει έντονη ενέργεια, κάτι που την καθιστά ένα πραγματικό «αγοροκόριτσο» με βασιλική χάρη.

Η Πριγκίπισσα Σάρλοτ δεν είναι η μόνη στην οικογένεια με παρατσούκλι. Ο αδερφός της, Πρίγκιπας Τζορτζ, αποκαλείται «PG» από το όνομά του, ενώ είναι γνωστό ότι ακόμα και η μητέρα τους, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, χρησιμοποιεί χαριτωμένα παρατσούκλια για τα παιδιά της, δίνοντας έναν πιο ανθρώπινο τόνο στην αυστηρή βασιλική ζωή.

Παρά το βασιλικό πρωτόκολλο, τα παρατσούκλια και η αίσθηση της κανονικότητας που οι γονείς της προσπαθούν να της παρέχουν δείχνουν πως η Σάρλοτ μεγαλώνει με ισορροπία ανάμεσα στις παραδόσεις και την πραγματική ζωή ενός παιδιού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ