Rich Homie Quan: Πέθανε ο 34χρονος ράπερ – Το αστέρι που έλαμψε νωρίς, έσβησε πρόωρα


Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο της μουσικής η ξαφνική απώλεια του ράπερ Rich Homie Quan. Σε ηλικία μόλις 34 ετών, ο καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Ατλάντα, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη στη χιπ-χοπ σκηνή. Έγινε ευρύτερα γνωστός με τραγούδια όπως το «Type of Way» και «Flex (Ooh, Ooh, Ooh)».

Συγκεκριμένα, ο  Rich Homie Quan, κατά κόσμον Ντεκάντες Ντεβόντε Λαμάρ, που γνώρισε τεράστια επιτυχία κατά τη δεκαετία του 2010, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Ατλάντα την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φίλη του τον βρήκε αναίσθητο στον καναπέ τους, χωρίς καρδιακό παλμό. Προσπάθειες να τον επαναφέρουν απέβησαν άκαρπες, ενώ αναφέρθηκε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα τη στιγμή που προσπάθησε να τον μετακινήσει.

Παρά τις φήμες για πιθανή υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει την επίσημη αιτία θανάτου, ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Ο Rich Homie Quan έγινε ευρύτερα γνωστός το 2013 με το κομμάτι «Type of Way», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και τον καθιέρωσε στη ραπ σκηνή της Ατλάντα. Το 2015 ακολούθησε το hit single «Flex (Ooh, Ooh, Ooh)», που τον ανέβασε στο Νο. 26 των Billboard Hot 100. Η καριέρα του γνώρισε ραγδαία άνοδο με συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως οι Gucci Mane, Birdman και Young Thug.

Η συνεργασία του με τον Young Thug στο πρότζεκτ «Rich Gang» το 2014 και το κομμάτι “Lifestyle” σημείωσαν τεράστια επιτυχία, προωθώντας και τους δύο καλλιτέχνες στην κορυφή των charts. Ωστόσο, η επαγγελματική τους σχέση διαλύθηκε μετά από προσωπικές διαφορές και συγκρούσεις που περιλάμβαναν ακόμα και τη συμμορία Bloods στην Ατλάντα, με θύμα μεταξύ άλλων τον πατέρα του Quan.

Η ξαφνική απώλεια του ράπερ αφήνει την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του σοκαρισμένους, ενώ πολλές διασημότητες, όπως οι Boosie Badazz και Playboi Carti, έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Rich Homie Quan άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά, τον πατέρα του, Κόρι Λαμάρ, και ένα έργο που, παρά τη σύντομη διάρκεια της καριέρας του, συνεχίζει να εμπνέει χιλιάδες νέους καλλιτέχνες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ