Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Επιστρέφει στα βασιλικά του καθήκοντα χωρίς την Κέιτ Μίντλετον στο πλευρό του


Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ επιστρέφει στα βασιλικά του καθήκοντα μετά από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα, ενώ η Κέιτ Μίντλετον παραμένει απούσα από τις δημόσιες εμφανίσεις καθώς αναρρώνει από εγχείρηση και θεραπείες που σχετίζονται με τον καρκίνο. Με τον βασιλιά Κάρολο επίσης να υποβάλλεται σε θεραπείες για καρκίνο, η πίεση αυξάνεται για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να αναλάβει περισσότερες ευθύνες.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν η μόνη που χρειάζεται ιατρική φροντίδα, καθώς και ο Βασιλιάς Κάρολος III διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο κατά τη διάρκεια θεραπείας για τη μεγέθυνση προστάτη. Παρά τις προκλήσεις, ο βασιλιάς διατηρεί περιορισμένες δημόσιες υποχρεώσεις, επικεντρωμένος στις θεραπείες του.

Ο Ουίλιαμ, αναλαμβάνοντας τις αυξημένες ευθύνες, θα εμφανιστεί σύντομα στην γκαλερί Saatchi για πρώτη φορά χωρίς την Κέιτ στο πλευρό του. Η απουσία της Πριγκίπισσας από τις δημόσιες εκδηλώσεις προκαλεί έντονο ενδιαφέρον, αλλά η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων των γονέων και των αδερφών της, βρίσκεται στο πλευρό της κατά την ανάρρωσή της​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ