Βίκυ Λέανδρος: Το εξώδικο του πατέρα της επισκίασε τη συναυλία της 


Η Βίκυ Λέανδρος, η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας οικογενειακής διαμάχης, καθώς ο πατέρας της, Λέο Λέανδρος, έστειλε εξώδικο λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου. Η διαμάχη αφορά την απαγόρευση εκτέλεσης τραγουδιών του πατέρα της, ένα ζήτημα που έφερε την προσωπική τους σχέση στο προσκήνιο της δημοσιότητας. Παρότι η ίδια επιμένει ότι οι σχέσεις τους παραμένουν καλές, ο Λέο Λέανδρος δηλώνει βαθιά προσβεβλημένος.

Η Βίκυ Λέανδρος ετοιμάζεται για μια μεγαλειώδη συναυλία στο Ηρώδειο, με τίτλο “Η ζωή είναι ωραία”, που σηματοδοτεί έναν αποχαιρετισμό στην καριέρα της. Ωστόσο, οι προετοιμασίες επισκιάστηκαν από μια απρόσμενη κίνηση του πατέρα της, Λέο Λέανδρος, ο οποίος της έστειλε εξώδικο. Το επίσημο έγγραφο της απαγορεύει να ερμηνεύσει στη συναυλία τραγούδια που έχει συνθέσει ή συνδημιουργήσει εκείνος.

Ο Λέο Λέανδρος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την “προσβολή” που θεωρεί ότι υπέστη, καθώς, όπως δήλωσε, το όνομά του αρχικά δεν αναφέρθηκε σωστά στη διοργάνωση της συναυλίας. Ο ίδιος δήλωσε πως, παρά την αργοπορημένη διόρθωση, το θέμα παραμένει σοβαρό, τονίζοντας ότι το εξώδικο είναι αναγκαίο για την προστασία της καλλιτεχνικής του πορείας.

Από την πλευρά της, η Βίκυ Λέανδρος απάντησε στο εξώδικο, επισημαίνοντας ότι η παράλειψη αναφοράς του πατέρα της ήταν ένα λάθος της διοργανώτριας εταιρείας και διορθώθηκε άμεσα. Η ίδια υπογράμμισε πως για εκείνη, ο πατέρας της αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής της ζωής, διατηρώντας τις σχέσεις τους σε υψηλό επίπεδο.

Η ερμηνεύτρια προσπάθησε να υποβαθμίσει το συμβάν, δηλώνοντας πως “ο πατέρας της είναι πάντα στην καρδιά της”, ενώ η συναυλία θα γίνει με την πρέπουσα αναφορά στη συμβολή του στα τραγούδια που την έκαναν διάσημη​.

Παρά τη διαμάχη, η συναυλία αναμένεται να είναι ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα του φθινοπώρου στην Ελλάδα. Οι θαυμαστές περιμένουν να απολαύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Λέανδρος, παρά το σκηνικό οικογενειακής έντασης που έχει δημιουργηθεί.

Ενώ το εξώδικο έφερε στην επιφάνεια τις οικογενειακές τριβές, φαίνεται πως και οι δύο πλευρές προσπαθούν να διατηρήσουν τον σεβασμό στη δημόσια εικόνα τους. Η συναυλία της Βίκυς Λέανδρος στο Ηρώδειο παραμένει ένα πολυαναμενόμενο γεγονός, παρά την ένταση που προκάλεσε το εξώδικο του πατέρα της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ