Ανθή Βούλγαρη: Στην Κύθνο με τον σύζυγό της – Το καυτό μαγιό που έκλεψε τις εντυπώσεις


Η Ανθή Βούλγαρη, η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega, επέλεξε την Κύθνο για τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού της. Σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες δίπλα στον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2020 στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Η παρουσιάστρια, που δηλώνει «παιδί του χειμώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για κάτι στιγμές σαν αυτές αξίζει λίγο θέρος».

Το ζευγάρι, που διανύει πλέον το όγδοο έτος της σχέσης του, φαίνεται να απολαμβάνει την ηρεμία και την ομορφιά των Κυκλάδων, με τη Βούλγαρη να επιλέγει ένα μαύρο στυλάτο ολόσωμο μαγιό για τις εμφανίσεις της. Οι διακοπές αυτές ήρθαν μετά από μια έντονη και απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, κατά την οποία η Βούλγαρη συμμετείχε ενεργά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”​.

Εκτός από τις στιγμές χαλάρωσης, η Βούλγαρη και ο Κωνσταντινίδης δεν έχασαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι με το δικό τους τρόπο, απολαμβάνοντας τις όμορφες παραλίες της Κύθνου και ανανεώνοντας τη σχέση τους μέσα από κοινές δραστηριότητες και ρομαντικές βραδιές στο νησί​.

Με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν να πλησιάζει, η Βούλγαρη προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση, έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό της στο νέο κύκλο του “Κοινωνία Ώρα Mega”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ