Κλέλια Ρένεση: Η φιλοσοφία της ζωής και η ανατροφή της κόρης της δεν θυμίζουν σε τίποτα την Καίτη Κίτσο στην Μουρμούρα


Η Κλέλια Ρένεση, γνωστή για την επιλεκτικότητα και την αυθεντικότητά της, έδωσε πρόσφατα μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» του Ionian TV. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την ανατροφή της κόρης της, Κοραλίας, αλλά και για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη σύγχρονη κοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη σημασία της επαφής με τη φύση.

Η Κλέλια Ρένεση, στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση», αναφέρθηκε αναλυτικά στις αξίες που προσπαθεί να μεταδώσει στην κόρη της, Κοραλία. Η ηθοποιός μοιράστηκε την εμπειρία της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Γαύδο, όπου περνούν δύο μήνες κάθε χρόνο αποκομμένες από την τεχνολογία. Στη Γαύδο, χωρίς τηλεόραση, διαδίκτυο ή ακόμα και τεχνητό φως, η Ρένεση προσπαθεί να φέρει την Κοραλία πιο κοντά στη φύση, προσφέροντάς της την ευκαιρία να ανακαλύψει τη γαλήνη και την αλήθεια που κρύβεται σε αυτήν.



Η Ρένεση πιστεύει ότι αυτή η απομάκρυνση από την τεχνολογία επιτρέπει στην κόρη της να «σβήσει» από το τεχνητό και αγχωτικό περιβάλλον της σύγχρονης κοινωνίας και να αναπνεύσει την αληθινή ουσία της ζωής. Επισημαίνει ότι το μεγάλωμα ενός παιδιού απαιτεί κανόνες και όρια, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την επαφή τους με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία χαρακτηρίζει ως ένα «πανηγύρι» όπου κυριαρχεί η υπερβολή και η επιφανειακότητα.

Παράλληλα, η ηθοποιός δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι, ενώ προσπαθεί να διδάξει στην Κοραλία τα μονοπάτια της ζωής, γνωρίζει πως από κάποιο σημείο και μετά, η κόρη της θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τις επιλογές της. Ελπίζει, όμως, ότι η προσέγγιση της φύσης και οι αρχές που της μεταδίδει, θα την καθοδηγήσουν όταν το χρειαστεί.

Η συνέντευξη της Κλέλιας Ρένεση προσφέρει μια βαθιά ματιά στον τρόπο που επιλέγει να ζήσει και να μεγαλώσει την κόρη της, μακριά από τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της μοντέρνας ζωής, με στόχο την ανάπτυξη μιας αυθεντικής και ισορροπημένης προσωπικότητας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ