Σφοδρή καραμπόλα στον Κηφισό [βίντεο]


Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος του Ρέντη, στο ρεύμα προς Πειραιά, προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 06:00, με την εμπλοκή πέντε οχημάτων, και ευτυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί.

Μεταξύ των πέντε οχημάτων ήταν ένα μικρό βυτιοφόρο και ένα μικρό λεωφορείο, με συνέπεια να σημάνει, αρχικά, συναγερμός.

Η σύγκρουση προκάλεσε άμεσα κυκλοφοριακή συμφόρηση, με ουρές χιλιομέτρων να σχηματίζονται στο σημείο. Η Τροχαία βρίσκεται επί τόπου για να διευκολύνει την κυκλοφορία και να αποκαταστήσει την ομαλότητα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η κίνηση εκτρέπεται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως για να μειωθούν οι καθυστερήσεις, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να εξετάσουν τη χρήση εναλλακτικών διαδρομών για να αποφύγουν την περιοχή.

Η Λεωφόρος Κηφισού, ένας από τους κύριους οδικούς άξονες της Αττικής, συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω αυξημένου κυκλοφοριακού φόρτου, γεγονός που επιδεινώθηκε μετά την πανδημία. Η σημερινή σύγκρουση υπενθυμίζει πόσο ευάλωτη είναι η κυκλοφορία στην Αθήνα, ειδικά σε ώρες αιχμής​.

Τέλος στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος του Παπάγου και στο ρεύμα προς Αθήνα υπήρξε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Στο σημείο έχει σπεύσει και το ΕΚΑΒ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ