Βύθιση γιοτ στη Σικελία: Οι διασώστες δεν ψάχνουν πλέον επιζώντες, αλλά πτώματα


Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι αγωνιώδεις προσπάθειες των δυτών να φτάσουν στην καμπίνα του σούπερ γιοτ Bayesian, που βυθίστηκε στα ανοιχτά της Σικελίας, αφήνοντας πίσω του έξι αγνοούμενους. Το γιοτ, το οποίο χτυπήθηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα, πιθανόν αναποδογύρισε και βυθίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά, παγιδεύοντας τους επιβάτες που κοιμόντουσαν μέσα.

Οι δύτες, με τη βοήθεια τηλεκατευθυνόμενων οχημάτων, προσπαθούν να ανασύρουν τα σώματα των αγνοουμένων, μεταξύ των οποίων είναι και ο Βρετανός επιχειρηματίας Μάικ Λιντς και η 18χρονη κόρη του Χάνα. Οι ερευνητές εξετάζουν αν το πλήρωμα είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, καθώς η τραγωδία εγείρει ερωτήματα σχετικά με την προετοιμασία του σκάφους απέναντι σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Χθες, ανασύρθηκε η σορός ενός άνδρα, που πιστεύεται ότι είναι ο σεφ του σκάφους, Ρεκάλντο Τόμας, αφήνοντας τους φίλους και την οικογένειά του σε βαθύ πένθος. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, καθώς η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ