Ναόμι Κάμπελ: Η θρυλική «γαζέλα» διασκέδασε στη Μύκονο και έκλεψε τις εντυπώσεις


Η Μύκονος, ο διαχρονικός προορισμός της κοσμοπολίτικης λάμψης, υποδέχθηκε και πάλι τη Ναόμι Κάμπελ, το πασίγνωστο supermodel που έχει κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες. Για τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, η Κάμπελ επέλεξε το ελληνικό νησί για να παρακολουθήσει από κοντά το event του νέου συντρόφου της, του DJ Rampa, που έλαβε χώρα στο εμβληματικό κλαμπ Scorpios.

Η παρουσία της Κάμπελ ήταν καθηλωτική και δεν πέρασε απαρατήρητη. Φορώντας λευκά γυαλιά ηλίου και ένα λευκό φόρεμα με κομψές κόκκινες λεπτομέρειες, το supermodel χόρευε γεμάτη αυτοπεποίθηση, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων στο κατάμεστο κλαμπ. Η ατμόσφαιρα του Scorpios, γνωστή για την αισθητική και την εκλεπτυσμένη μουσική της, ήταν το ιδανικό σκηνικό για τη λαμπερή αυτή εμφάνιση.

Αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψη της Κάμπελ στη Μύκονο. Η πρώτη φορά που είχε επισκεφθεί το νησί ήταν το 2013, όταν είχε επιλέξει να απολαύσει τα λιγότερο γνωστά και πολυσύχναστα σημεία, αποφεύγοντας τη δημοσιότητα. Αυτή τη φορά, όμως, η Ναόμι αγκάλιασε τη λάμψη και τη ζωντάνια της Μυκόνου, κάνοντας μια αξέχαστη εμφάνιση που σίγουρα θα συζητηθεί.

Η Μύκονος συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των διεθνών celebrities, και η επιστροφή της Ναόμι Κάμπελ επιβεβαιώνει τη διαχρονική γοητεία του νησιού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ