Βραζιλία: 45 Χρόνια φυλάκιση σε παιδόφιλο που απήγαγε και κακοποίησε 12χρονη – Την έσερνε σε βαλίτσα μέχρι το σπίτι του 


Ένα σοκαριστικό έγκλημα συγκλόνισε τη Βραζιλία, όταν ο 43χρονος Daniel Moraes Bittar καταδικάστηκε σε 45 χρόνια και 9 μήνες φυλάκιση για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 12χρονης κοπέλας. Το κορίτσι απήχθη έξω από το σχολείο του, με τη βοήθεια της 22χρονης συνεργού του δράστη, Gesielly de Souza Vieira. Αφού αναισθητοποίησαν το παιδί, το έκλεισαν σε μια βαλίτσα και το μετέφεραν στο σπίτι του Bittar.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από βίντεο που κατέγραψε τον Bittar να παλεύει να ανεβάσει τη βαλίτσα με το κορίτσι στο σπίτι του, όπου αργότερα το βρήκαν ημίγυμνο και δεμένο με χειροπέδες στο κρεβάτι του. Το θύμα υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς και οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον βιασμό.

Η απαγωγή

Ο Bittar απήγαγε το παιδί έξω από το σχολείο με τη βοήθεια της 22χρονης συνεργού του, Gesielly de Souza Vieira. Η κοπέλα μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και η de Souza Vieira κράτησε ένα πανί εμποτισμένο με χλωροφόρμιο στο πρόσωπό της, ενώ ο Bittar την απειλούσε με μαχαίρι. Στη συνέχεια την έκλεισαν μέσα σε μια βαλίτσα με φερμουάρ, την οποία τοποθέτησαν στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, με το οποίο πήγαν σε μια δασική περιοχή, για να πετάξουν εκεί το κινητό της τηλέφωνο.

Η αστυνομία βρήκε επίσης στο σπίτι του δράστη όπλα αναισθητοποίησης, πορνογραφικό υλικό, καθώς και ένα δοχείο βενζίνης, υποδεικνύοντας ότι σχεδίαζε να καταστρέψει το σώμα της κοπέλας μετά την κακοποίηση. Η καταδίκη του Bittar αποτελεί ένα σημαντικό βήμα δικαιοσύνης, ωστόσο η υπόθεση αυτή υπογραμμίζει τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και την ανάγκη για αυστηρότερα μέτρα προστασίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ