O Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κατηγορείται ότι κατέστρεψε ρετιρέ


Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ο διάσημος μάγος, βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες, καθώς δέχθηκε αγωγή ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για ζημιές που φέρεται να προκάλεσε σε ρετιρέ διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Το διαμέρισμα, το οποίο ο Κόπερφιλντ αγόρασε το 1997 για 7,4 εκατομμύρια δολάρια και εγκατέλειψε το 2018, βρίσκεται στον 54ο όροφο κτιρίου στην East 57th Street.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του κτιρίου, το διαμέρισμα έχει υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από νερό, με κίνδυνο να προκαλέσει δομικά προβλήματα στο κτίριο και να επιτρέψει την ανάπτυξη μούχλας, κάτι που απειλεί τα γειτονικά διαμερίσματα. Οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται στην αγωγή φανερώνουν την έκταση των ζημιών, αλλά εκπρόσωπος του Κόπερφιλντ υποστηρίζει ότι δεν αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα κατάσταση του διαμερίσματος.

Το ζήτημα έχει δημιουργήσει ένταση, καθώς η διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζεται και οι κατηγορίες αφορούν σημαντικές οικονομικές απαιτήσεις και πιθανούς κινδύνους για την ασφάλεια του κτιρίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ