Θλίψη στον στίβο της Πάτρας- “Έφυγε” ο κορυφαίος ακοντιστής Γιάννης Καραχάλιος


Θλίψη στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας, στον στίβο, αλλά και στην Ολυμπιάδα.

Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που ανέδειξε ο πατρινός στίβος, ο Γιάννης Καραχάλιος, έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπισε. Ο Γιάννης Καραχάλιος ήταν πρωταθλητής στο ακόντιο και καθηγητής φυσικής αγωγής στη συνέχεια.

Τα ρεκόρ που είχε σημειώσει όσο ήταν αθλητής δεν έχουν καταρριφθεί από τότε. Παράλληλα, ήταν προπονητής στο τμήμα στίβου της Ολυμπιάδας. Στη σελίδα της Ολυμπιάδας γράφτηκε το εξής κείμενο: “Στις ψυχές μας είσαι αθάνατος! Μόνο καλά έχουν να θυμούνται όσοι σε γνώρισαν! Μόνο καλό έκανες σε τούτο το μάταιο κόσμο.

Μόνο πρόσφερες ανιδιοτελώς. Πάντα ψηλός και χαμογελαστός έτσι αποτυπώθηκες στις καρδιές μας! Το σωματείο μας είχε την τιμή να σε γνωρίσει. Πολλά παιδιά είχαν την τιμή να μάθουν από εσένα! Σε ευχαριστούμε πολύ. Εκφράζουμε τα συλληπτήρια στην οικογένεια σου. Καλό παράδεισο Γιάννη μας”.

Συλλυπητήρια Δημάρχου Πατρέων

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή στο τμήμα στίβου της Ολυμπιάδας, Γιάννη Καραχάλιου και συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους οικείους του.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ