Να γιατί η μάνα μου πάει εκδρομή με τα ΚΑΠΗ – Απίστευτος viral χορός


Να γιατί η μάνα μου πάει εκδρομή με τα ΚΑΠΗ: Το σχόλιο ΕΠΟΣ κάτω από το βίντεο με τον χορό του τυπά υπό τους ήχους του “Αλήτη και της Μαντάμ”

Μας αρέσει να βλέπουμε τέτοια βίντεο, δεν το κρύψαμε ποτέ. Ελληνικός ήλιος, χαρούμενοι άνθρωποι και ο μοναδικός χορός του μεγαλούτσικου κυρίου -που μάλλον είναι ο οδηγός του λεωφορείου- να δίνει ρεσιτάλ ρυθμού υπό τον ήχο της Φουρέιρα και το άσμα “Μαντάμ”!

“Σε θέλω κι ας μη ξέρω, που θα βγει ούτε καν. Ξελόγιασε με απόψε που τα βλέπω θολά, να φύγουμε μαζί, θέλω να κάνεις το παν, γουστάρω να ‘σαι αλήτης, κι εγώ να ‘μαι madame”…

Να γιατί η μάνα μου πάει εκδρομή με τα ΚΑΠΗ – Απίστευτος viral χορός

Δεν φάνηκε να ήθελε πολύ για να πάρει μπρος ο πρωταγωνιστής του βίντεο. Ξεβιδώθηκε κυριολεκτικά -και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία- όταν άρχισε να “απαγγέλει” η μαντάμ.

Φυσικά, δεν ήταν μόνος του. Γύρω του είναι έξι τύπισσες που δίνουν τον ρυθμό εκστασιασμένες από τις χορευτικές φιγούρες του τυπά όταν η Φουρέιρα λέει: “Τα διαμάντια στο κορμί της, είναι όλα τα λεφτά, της αρέσει να ‘μαι αλήτης, κι εγώ να ‘μαι madame, έχω κόλλημα μαζί της, δεν υπάρχει πουθενά, της αρέσει να ‘μαι αλήτης, κι εγώ να ‘μαι madame”.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί:

@galanomata86♬ πρωτότυπος ήχος – galanomata

Χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για την… «Παγκόσμια Ημέρα» της Ελληνικής Αστυνομίας


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ