Απελπισμένος 46χρονος εξομολογείται: “Δεν μου κάθεται με τίποτα”


Απελπισμένος 46χρονος εξομολογείται: Συμβαίνουν γύρω μας, σε σπίτια συγγενών, γνωστών και φίλων. Αναγνώστες τα μοιράζονται με εμάς και εμείς με αναγνώστες

Είμαι ο Τάσος και είμαι 46 χρονών. Με την γυναίκα μου (43χρ.) είμαστε μαζί εδώ και 24 χρόνια (4 χρόνια σχέση και σχεδόν 20 χρόνια παντρεμένοι). Ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση. Είχα ακόμα μια στα 20 μου, αλλά κράτησε μόνο για 6 μήνες.

Περνούσαμε τέλεια, κάναμε πολλά ταξίδια, βγαίναμε έξω με φίλους, διασκεδάζαμε. Το θέμα μου είναι η συχνότητα και η ποιότητα της επαφής μας.

Σάλος στην Πάτρα: Η γνωριμία της μέλλουσας νύφης έκρυβε εκπλήξεις – Ο πεθερός δεν την έβλεπε για πρώτη φορά…

Από τον καιρό που γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί -πριν 13 χρόνια περίπου-, μέχρι και σήμερα (έχουμε 3 παιδιά) έχει αλλάξει. Είναι πολύ υποτονική δεν έχει διάθεση για σεξ και τις φορές που το κάνουμε πάντα είναι με πίεση δική μου και αυτό φέρνει προστριβές και καυγάδες.

Απελπισμένος 46χρονος εξομολογείται: “Δεν μου κάθεται με τίποτα”

Μπορώ να καταλάβω ότι η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις των παιδιών και του σπιτιού φέρνουν μια κόπωση, αλλά τη βοηθώ πάρα πολύ στο σπίτι, τόσο οικονομικά την έχω βασίλισσα, όσο και στα υπόλοιπα.

Απίστευτη ιστορία: «Άφησα τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες κι έτσι έσωσα τον γάμο μου» (vids, pics)

Εγώ, όμως, είμαι παθιασμένος και την θέλω το ίδιο όπως πριν κάνουμε παιδιά. Θέλω να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, νέες στάσεις, αλλά πώς θα γίνει αυτό, όταν τα βασικά δεν τα κάνουμε.

Ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν είχα πολλές σχέσεις στο παρελθόν και έχω απωθημένα. Αλλά δεν με ενοχλεί αυτό. Θέλω να τα κάνω μαζί της.

Της είπα ότι πρέπει να κανονίσουμε να περνούμε χρόνο μαζί, χωρίς τα παιδιά, έστω και για κάποιες ώρες τα Σαββατοκύριακα για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την σεξουαλική μας σχέση.

Εκτός από εσώρουχα δώρα που της κάνω (και δεν φαίνεται να τα εκτιμά) σκέφτομαι να πάρω και κάποιο toy (ίσως κάποιο δονητή).

Τώρα… πώς θα το πάρει δεν ξέρω. Θα το αποδεχτεί ή θα απογοητευτώ πάλι; Από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί και να της αρέσει και να το χρησιμοποιεί τις ώρες που θα είναι μόνη της και να μην έχει καμιά όρεξη για μένα…

Παθιασμένος 46άρης


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ