Γερμανία: Κατάρρευση τμήματος ξενοδοχείου στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Ένας νεκρός, πολλοί εγκλωβισμένοι


Στη Ρηνανία-Παλατινάτο της Γερμανίας, τμήμα ξενοδοχείου κατέρρευσε ξαφνικά, αφήνοντας έναν άνθρωπο νεκρό και αρκετούς εγκλωβισμένους. Η αστυνομία ανέφερε ότι πολλοί από τους διασωθέντες κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το ξενοδοχείο και έλαβαν άμεσα φροντίδα από τραυματιοφορείς και ψυχολόγους.

Ένας από τους επιζώντες περιέγραψε πώς βρισκόταν στην τουαλέτα όταν το πάτωμα κατέρρευσε από κάτω του. Οι εικόνες από το σημείο δείχνουν τμήματα του ξενοδοχείου κατεστραμμένα και μπάζα διάσπαρτα στο έδαφος. Οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν δυσκολίες να εισέλθουν στο κτίριο λόγω του κινδύνου ολικής κατάρρευσης.

Οι αρχές απομάκρυναν τους περιοίκους από τα γειτονικά κτίρια για προληπτικούς λόγους, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να υποστούν ζημιές από την πιθανή ολική κατάρρευση του ξενοδοχείου. Μέχρι στιγμής, τα αίτια του περιστατικού παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Οι προσπάθειες διάσωσης έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά περίπλοκες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης SWR, υπηρεσίες άμεσης δράσης δεν έχουν καταφέρει να εισέλθουν στο κτίριο εξαιτίας του κινδύνου περαιτέρω κατάρρευσης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ