Άντι Κάρβερ: Αυτή είναι η 17χρονη καλλονή που κατέκτησε τον τίτλο στις «Miss Teen USA»


Η 17χρονη κούκλα που θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στα «Μις Υφήλιος» τον Νοέμβριο

Η Addie Carver από το Μισισιπή αναδείχθηκε Miss Teen USA για το 2024. Η 17χρονη δασκάλα χορού, μαζορέτα και χορογράφος στέφθηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Λος Άντζελες που οι διοργανωτές ελπίζουν να βάλουν όρια σε ένα ταραχώδες τρίμηνο για τον διαγωνισμό και σε συνδυασμό με τα καλλιστεία «Miss USA».

Πριν αποδεχτεί την τιάρα, η Κάρβερ είχε μιλήσει στους δικαστές για τους παλαιότερους αγώνες της για την ψυχική της υγεία, προσθέτοντας: «Ως η επόμενη Μις Έφηβη στις ΗΠΑ, θέλω να κάνω αποστολή μου για να ξέρει κάθε κοριτσάκι που είναι μόνο, όπως εγώ κάποτε, ότι δεν θα είναι ποτέ μόνη».

https://www.instagram.com/reel/C-RW79tP8U9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το φινάλε δεν περιείχε σαφείς αναφορές στη φετινή διπλή παραίτηση, που είδε τη Miss USA και τη Miss Teen USA του 2023 – η Noelia Voigt από τη Γιούτα και η UmaSofia Srivastava από το Νιου Τζέρσεϊ, αντίστοιχα – να γίνουν οι πρώτες νικήτριες οποιουδήποτε διαγωνισμού που αποκήρυξαν ποτέ το στέμμα τους.

Η Voigt ανέφερε αρχικά λόγους ψυχικής υγείας, αν και αργότερα εμφανίστηκαν διάφορες επικρίσεις προς τους διοργανωτές, ενώ η Srivastava απέδωσε την απόφασή της σε μια σύγκρουση «προσωπικών αξιών» με τον οργανισμό Miss USA.

Αν και η Voigt δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες εκείνη την εποχή, οι σχολιαστές του Διαδικτύου εντόπισαν ότι το πρώτο γράμμα σε κάθε πρόταση της κρυπτικής ανάρτησής της στο Instagram, που ανήγγειλε την παραίτησή της, έγραφε «Φιωπώ», πυροδοτώντας φήμες ότι μια συμφωνία μη αποκάλυψης μπορεί να κράτησε της από την επεξεργασία.

Η επιστολή παραίτησής της, που ελήφθη αργότερα από το CNN, περιείχε μια σειρά από παράπονα εναντίον των διοργανωτών. Σε αυτό, ισχυρίστηκε καθυστερήσεις στη λήψη βραβείων και ένα «τοξικό περιβάλλον εργασίας» που «στην καλύτερη περίπτωση είναι κακή διαχείριση και, στη χειρότερη, εκφοβισμός και παρενόχληση». Ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εμφάνισης λόγω της αποτυχίας της οργάνωσης να παράσχει έναν «αποτελεσματικό χειριστή».

https://www.instagram.com/p/C-Fw2DRphDf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η νέα «Μις ΗΠΑ»

H 22χρονη Άλμα Κούπερ είναι ανθυπολοχαγός και αξιωματικός στρατιωτικών πληροφοριών στον αμερικανικό στρατό.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, αποφοίτησε από το κορυφαίο 5% της τάξης της από τη Στρατιωτική Ακαδημία του West Point και είναι υπότροφος του Knight-Hennessy στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όπου κάνει μεταπτυχιακό στην επιστήμη δεδομένων.

Πριν πάρει το στέμμα, η Κούπερ διαγωνίστηκε με βραδινό φόρεμα, μαγιό και συνεντεύξεις. Οι πέντε κορυφαίοι διαγωνιζόμενοι έπρεπε όλοι να απαντήσουν στην ίδια ερώτηση: «Πώς μπορούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και να καλλιεργήσουμε την κατανόηση και τον σεβασμό;»

«Ως κόρη μιας μετανάστριας εργάτριας, μιας περήφανης Αφρολατινής γυναίκας και αξιωματικού του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, ζω το αμερικανικό όνειρο», απάντησε η Κούπερ. «Αν υπάρχει κάτι που μου έχουν διδάξει η ζωή μου και η μητέρα μου, είναι ότι οι περιστάσεις σου δεν καθορίζουν ποτέ το πεπρωμένο σου».

https://www.instagram.com/reel/C-RM2G_vBU5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ